Firma EastGate Recruitment, wpisana do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia pod numerem 17627, dla swojego niemieckiego klienta poszukuje osób do pracy w placówkach zdrowia oraz przy opiece nad osobami starszymi. Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko:Asystent Opieki Zdrowotnej  w domu pomocy społecznej (różne lokalizacje w Niemczech)wynagrodzenie: 1100-1700 Euro miesięcznieWymagania:- zaświadczenie o niekaralności- znajomość języka niemieckiego w stopniu komunikatywnym- doświadczenie w opiece Live in lub w domach pomocy społecznejObowiązki:- pomoc w opiece nad mieszkańcami domu pomocy społecznej- asystentura w codziennych czynnościach życiowych- zapewnienie komfortu psychicznego mieszkańcom poprzez troskliwą opiekęPraca zarówno na kilkumiesięczne kontrakty lub na czas nieokreślonyKlient zapewnia:  Pomoc przy podróży i zakwaterowaniuWięcej szczegółów uzyskają Państwo podczas rozmowy rekrutacyjnej.osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji  na adres mailowy
Berlin / Hennigsdorf (Niemcy)
Firma EastGate Recruitment, wpisana do rejestru podmiotów prowadzących agencje zatrudnienia pod numerem 17627, dla swojego angielskiego klienta poszukuje osób do pracy w placówkach zdrowia oraz przy opiece nad osobami starszymi. Jeśli jesteś osobą która:- jest empatyczna i zależy Ci na niesieniu pomocy innym- ma podstawowe doświadczenie w opiece nad inną osobą- zna język angielski w stopniu komunikatywnym- chcesz dobrze zarobić, ta praca jest właśnie dla Ciebie!Obecnie poszukujemy pracowników na stanowisko:Asystent opieki zdrowotnej(Health Care assistent) w domu pomocy społecznej (różne lokalizacje: min. Plymouth, Somerset, East Sussex)wynagrodzenie: 402 - 500 Funtów za tydzień Wymagania:- zaświadczenie o niekaralności- znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym- podstawowe doświadczenie w opieceObowiązki:- pomoc w opiece nad mieszkańcami domu pomocy społecznej- asystentura w codziennych czynnościach życiowych- zapewnienie komfortu psychicznego mieszkańcom poprzez troskliwą opiekęPraca zarówno na kilkumiesięczne kontrakty lub na czas nieokreślonyKlient zapewnia:  Pomoc przy podróży i zakwaterowaniuWięcej szczegółów uzyskają Państwo podczas rozmowy rekrutacyjnej.osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji  w języku polskim i angielskim na adres mailowy
Luton (Wielka Brytania)
O nas Capgemini jest jedną z wiodących światowych firm specjalizujących się w usługach konsultingowych, technologiach IT. Chmura to modny temat - wszyscy o tym mówią, wielu używa, ale co ma w środku, jak działa, jak się do niej dostać, jak się nią opiekować, wiedzą nieliczni. To my, Cloud Infrastructure Services, rozumiemy temat szeroko - od usług wysokiego poziomu do zarządzania sprzętem, systemami operacyjnymi, czy siecią, zarówno wewnętrzną, jak i dostępową. Zarządzanie aplikacjami, operacjami IT, dostępnością, czy konfiguracją i zmianami. Obracamy się w międzynarodowym środowisku… i robimy to w różnych językach obcych.   Profil kandydata: Zanim rozpoczniesz szkolenie wstępne sprawdzimy czy posiadasz: Bardzo dobrą znajomość języka angielskiego Nastawienie pro klienckie oraz umiejętność komunikacji Podstawowe doświadczenie w zakresie obsługi Windows 7 i pakietu MS Office Doświadczenie w zakresie obsługi klienta (jest mile widziane ale nie jest wymagane) Umiejętność pracy z zespołem, nastawienie na rozwiązywanie problemów oraz umiejętność efektywnego zarządzania zadaniami   Opis stanowiska Po szkoleniu wstępnym będziesz w stanie: Obsłużyć przychodzące połączenia telefoniczne/ e-maile od klientów dotyczące zagadnień technicznych związanych z codziennym użytkowaniem komputera Analizować i rozwiązywać najczęstsze zapytania korzystając z przygotowanych przez nas rozwiązań Dostarczyć wysokiej jakości standard obsługi klientów Współpracować z zespołem specjalistów IT by poradzić sobie z bardziej skomplikowanymi zagadnieniami   Co oferujemy: Praca w zgranym zespole i przyjaznej atmosferze Ścieżka liderska i ekspercka Premie, w tym także za polecanie kandydatów do pracy Szeroka oferta szkoleń i dofinansowanie kursów Dodatkowe ubezpieczenie na życie Bogaty pakiet dodatków (fitness, siłownia, kino itp.) wybierasz co chcesz Imprezy integracyjne i wspólne świętowanie  Wolontariat pracowniczy i ciekawe projekty CSR Równe szanse, technologie wspierające, racjonalne adaptacje Prywatna opieka medyczna również dla Twojej rodziny Parkingi dla rowerzystów i carpooling
Kraków (małopolskie)
O nas Capgemini jest jedną z wiodących światowych firm specjalizujących się w usługach konsultingowych, technologiach IT. Chmura to modny temat - wszyscy o tym mówią, wielu używa, ale co ma w środku, jak działa, jak się do niej dostać, jak się nią opiekować, wiedzą nieliczni. To my, Cloud Infrastructure Services, rozumiemy temat szeroko - od usług wysokiego poziomu do zarządzania sprzętem, systemami operacyjnymi, czy siecią, zarówno wewnętrzną, jak i dostępową. Zarządzanie aplikacjami, operacjami IT, dostępnością, czy konfiguracją i zmianami. Obracamy się w międzynarodowym środowisku… i robimy to w różnych językach obcych.   Profil kandydata: Zanim rozpoczniesz szkolenie wstępne sprawdzimy czy posiadasz: Bardzo dobrą znajomość języka niemieckiego Znajomość języka angielskiego na poziomie min. B1 Nastawienie pro klienckie oraz umiejętność komunikacji Podstawowe doświadczenie w zakresie obsługi Windows 7 i pakietu MS Office Doświadczenie w zakresie obsługi klienta (jest mile widziane ale nie jest wymagane) Umiejętność pracy z zespołem, nastawienie na rozwiązywanie problemów oraz umiejętność efektywnego zarządzania zadaniami   Opis stanowiska Po szkoleniu wstępnym będziesz w stanie: Obsłużyć przychodzące połączenia telefoniczne/ e-maile od klientów dotyczące zagadnień technicznych związanych z codziennym użytkowaniem komputera Analizować i rozwiązywać najczęstsze zapytania korzystając z przygotowanych przez nas rozwiązań Dostarczyć wysokiej jakości standard obsługi klientów Współpracować z zespołem specjalistów IT by poradzić sobie z bardziej skomplikowanymi zagadnieniami   Co oferujemy: szkolenia techniczne (IT) zatrudnienie na umowę o pracę Praca w zgranym zespole i przyjaznej atmosferze Ścieżka liderska i ekspercka Premie, w tym także za polecanie kandydatów do pracy Szeroka oferta szkoleń i dofinansowanie kursów Dodatkowe ubezpieczenie na życie Bogaty pakiet dodatków (fitness, siłownia, kino itp.) wybierasz co chcesz Imprezy integracyjne i wspólne świętowanie Możliwość pracy z domu Wolontariat pracowniczy i ciekawe projekty CSR Równe szanse, technologie wspierające, racjonalne adaptacje Prywatna opieka medyczna również dla Twojej rodziny Parkingi dla rowerzystów i carpooling
Lublin (lubelskie)