Progresso dla swojego Klienta, rozwijającej się firmy produkcyjnej, poszukuje kandydatów na stanowisko: Asystent działu Księgowości z j. angielskim Miejsce pracy: Świdnica   Główne obowiązki: • Wsparcie administracyjne działu Księgowości, • Udział w księgowaniu dokumentów, • Przygotowywanie dokumentów, raportów, umów, • Tłumaczenie dokumentów na potrzeby Zarządu, • Współpraca z innymi działami firmy   Wymagania: • Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie – warunek konieczny! • Doświadczenie w na stanowisku biurowym, • Mile widziane doświadczenie w dziale Księgowości, • Wykształcenie wyższe - ekonomia/rachunkowość, • Znajomość pakietu MS Office i urządzeń biurowych, • Komunikatywność, sumienność i bardzo dobra organizacja pracy,   Oferujemy: • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę • Wspierające środowisko pracy • Atrakcyjne wynagrodzenie • Możliwość rozwoju zawodowego   Osoby spełniające wymogi, zainteresowane ofertą proszone są o nadsyłanie CV ze zdjęciem oraz listu motywacyjnego  w języku polskim i angielskim na adres: praca @progresso.net.pl. W tytule wiadomości proszę wpisać stanowisko oraz miejsce pracy. Informujemy, iż kontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Prosimy o załączenie klauzuli o ochronie danych osobowych. [Certyfikat MPiPS:540]
Świdnica (dolnośląskie)
Abc-Cars Sp.z o.o   Niezależny serwis blacharsko-lakierniczy poszukuje kandydatów na stanowisko:   Asystent w dziale zakupu części blacharsko-lakierniczych   Miejsce pracy: Katowice (śląskie) Nr ref: A/dz/ZCZ/jobs.pl Forma zatrudnienia: Pełny etat     Zadania na stanowisku: poszukiwanie części do napraw blacharsko-lakierniczych zamienniki i używane (allegro, inni dostawcy) zamawianie części nowych u Dealerów samochodowych przygotowywanie raportów i zestawień dla Zarządu   Wymagane umiejętności : znajomość budowy samochodu umiejętność czytania kosztorysów napraw blacharsko-lakierniczych biegła umiejętność pracy z komputerem- szczególnie Excel (mile widziana umiejętność pracy w programie Wf-Mag)   Zatrudnimy osoby z mniejszym doświadczeniem ale dynamiczne, szybko uczące się. Pasja do motoryzacji i wiedza z zakresu budowy samochodu – wymagane. Kandydatów zainteresowanych prosimy o wysyłanie cv za pomocą Aplikuj teraz
Katowice (śląskie)
21 kwietnia 2017
Dla naszego klienta, firmy handlowej, poszukujemy kandydatów na stanowisko: Asystent Handlowca Region wykonywanej pracy: Warszawa (mazowieckie)Nr referencyjny: AH/WAW   Zadania: Telefoniczne pozyskiwanie klientów biznesowych; Umawianie spotkań z przedstawicielami handlowymi; Bieżące wsparcie sprzedaży; Zarządzanie terminarzem spotkań przedstawicieli; Prace administracyjno-biurowe. Wymagania: Doświadczenie w telefonicznej obsłudze klienta; Doskonała organizacja pracy; Dobra obsługa komputera, sprawne poruszanie się po Internecie; Wysoka kultura osobista, komunikatywność, łatwość nawiązywania kontaktów. Oferujemy: Stabilną pracę biurową; Atrakcyjne wynagrodzenie (podstawa + prowizje); Szkolenia i możliwość rozwoju zawodowego; Dodatkowe benefity (karta Multisport, prywatna opieka medyczna).
Warszawa (mazowieckie)
Firma Projektanci Kariery to sprawdzony i elastyczny partner w zakresie doradztwa personalnego oraz szkoleniowego wsparcia przedsiębiorstw. Jesteśmy grupą profesjonalistów, która z pasją zajmuje się dostarczaniem rozwiązań dla biznesu z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi. Sprawnie operujemy w obszarze HR na rynku polskim oraz na rynkach międzynarodowych od ponad dekady. Jesteśmy agencją doradztwa personalnego wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 9748.   Obecnie dla naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:   Asystent ds. realizacji projektów Miejsce pracy: Nowy Sącz, woj. małopolskie     OBOWIĄZKI   Wsparcie Kierownika projektu podczas realizacji zadań; Przygotowanie materiałów statusowych oraz raportów projektowych, tworzenie notatek ze spotkań; Prowadzenie dokumentacji okołoprojektowej i zapewnienie jej gotowości na audyt; Współpraca z zespołem projektowym; Dbanie o pełen przepływ informacji oraz wspieranie odpowiedniej komunikacji dotyczącej realizacji projektu;   WYMAGANIA Doświadczenie w realizacji projektów unijnych- warunek konieczny Wyższe wykształcenie; Sumienność w wykonywaniu swoich obowiązków; Bardzo dobre umiejętności interpersonalne i komunikacyjne; Umiejętność zbierania i analizy danych; Umiejętność planowania i organizacji czasu i pracy; Umiejętność pracy w zespole;   OFERUJEMY Możliwości rozwoju w obszarze realizacji projektów unijnych; Zatrudnienie w ramach stosunku pracy lub umowa cywilnoprawna (wg preferencji pracownika); Narzędzia niezbędne do pracy.     Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV z nazwą stanowiska w temacie wiadomości.   Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Kandydatom zapewniamy poufność, możliwość kontaktu w dogodnych godzinach, informację zwrotną na temat przebiegu rekrutacji oraz jasny i przejrzysty proces rekrutacji.   W razie pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji.   Prosimy dopisz w swojej aplikacji klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2015 r. poz. 2135, z późn. zm.). Przyjmuję także do wiadomości, iż przysługuje mi prawo do kontroli oraz przetwarzania tych danych, w tym także prawo do ich poprawiania.”
Wadowice, Kraków, Nowy Sącz, Tarnów (małopolskie)