Dla naszego Klienta - renomowanej, międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży automotive w związku z dynamicznym rozwojem - poszukujemy osób na stanowisko:  Automatyk Utrzymania Ruchu Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza Nr ref. AUR/5805 Najważniejsze obowiązki: udział w projektach (TPM, KAIZEN, 5S), udoskonalenia maszyn, urządzeń, instalacji oraz systemów, diagnoza układów automatyki, programowanie sterowników PLC oraz paneli operatorskich, prowadzenie szkoleń dla pracowników i operatorów maszyn nadzór nad pracami automatyków oraz firm podwykonawczych praca w systemie zmianowym. Wymagania: wykształcenie techniczne, doświadczenie w programowaniu sterowników PLC, umiejętność czytania dokumentacji technicznej, umiejętność rozwiązywania problemów, samodzielność, odpowieidzialność, gotowość i chęć do pracy. Oferujemy: pracę w międzynarodowej, dynamicznie rozwijającej się firmie, stabilne warunki zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę, bogaty pakiet socjalny (m.in. ubezpieczenie zdrowotne, dodatek wakacyjny, świąteczny i inne), możliwość rozwoju zawodowego w oparciu o system szkoleń.
Dąbrowa Górnicza (śląskie)
12 lutego 2019
Dla naszego Klienta - międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży automotive z siedzibą w Dąbrowie Górniczej - w związku z rozwojem, poszukujemy kandydatów na stanowisko: Automatyk Miejsce pracy: Dąbrowa Górnicza Nr ref. A/2001 Najważniejsze obowiązki: programowanie paneli operatorskich (OP), dokonywanie modyfikacji programów sterowników, diagnoza układów automatyki, usuwanie bieżących awarii systemów automatyki. Wymagania: wykształcenie techniczne, doświadczenie w programowaniu sterowników PLC, znajomość środowiska TIA Portal, gotowość do pracy w systemie czterobrygadowym. Oferujemy: stabilną pracę w bardzo dobrze funkcjonującej, profesjonalnej firmie produkcyjnej, udział w interesujących projektach, realne możliwości rozwoju zawodowego, atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia.
Katowice, Jaworzno, Tarnowskie Góry, Sosnowiec, Zawiercie (śląskie)
Dla naszego Klienta - międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży automotive z siedzibą w Sosnowcu, w związku z dynamicznym rozwojem - poszukujemy kandydatów na stanowisko:  Automatyk Utrzymania Ruchu Miejsce pracy: Sosnowiec Nr ref. AUR/2201 Najważniejsze obowiązki: diagnoza układów automatyki, usuwanie bieżących awarii systemów automatyki, dokonywanie modyfikacji programów sterowników. Wymagania: wykształcenie techniczne, doświadczenie w programowaniu sterowników PLC, gotowość do pracy w systemie czterobrygadowym. Oferujemy: stabilne zatrudnienie w bardzo dobrze funkcjonującej firmie produkcyjnej, realne możliwości rozwoju zawodowego, atrakcyjne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia.
Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Czeladź, Mysłowice, Jaworzno (śląskie)
Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Będzin (śląskie)
Dąbrowa Górnicza (śląskie)
14 lutego 2019
Dla naszego Klienta - stabilnej, międzynarodowej firmy produkcyjnej z branży automotive z siedzibą w Tychach w związku z dynamicznym rozwojem - poszukujemy kandydatów na stanowisko:  Automatyk Miejsce pracy: Tychy Nr ref. A/15111 Najważniejsze obowiązki: usuwanie awarii z zakresu automatyki, programowanie sterowników PLC, obsługa oraz wprowadzanie zmian programowych w robotach Kuka, Fanuc. Wymagania: wykształcenie techniczne, min. 1-2 lata doświadczenia na podobnym stanowisku, umiejętność programowania sterowników PLC, znajomość robotów przemysłowych, wysoko rozwinięte zdolności analityczne, samodzielność i chęć do pracy. Oferujemy: pracę w dużej, renomowanej i stale rozwijającej się firmie, stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę, pakiet szkoleń, uczestnictwo w ciekawych projektach/uruchomieniach, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwości rozwoju zawodowego.
Tychy (śląskie)