Dla naszego klienta, znanej belgijskiej firmy zajmującej się automatyka poszukujemy pracowników na stanowisko:     Monter maszyn przemysłowych (Belgia) Praca polega na montażu maszyn do produkcji plytek drukowanychWymagania: komunikatywna znajomość języka angielskiego lub niemieckiego (warunek konieczny!) min. 5 lat doświadczenia na podobnym stanowisku – montaż maszyn produkcyjnych, bardzo dobra znajomość rysunków technicznych (na ich podstawie odbywa się montaż) Oferujemy: -Min 12-13,50 euro/godzine brutto + bony 5,95 euro netto/dziennie- legalne zatrudnienie na warunkach belgijskich – belgijska umowa o pracę- dodatek wakacyjny (15.38% rocznych zarobków brutto)- premię roczną (8, 15% rocznych zarobków brutto)- premie, dodatki i bonusy zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii- załatwienie wszystkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii- stałą opiekę polskojęzycznych koordynatorów- zwrot kosztów przejazdu do Belgii do kwoty 125€- pomoc w organizacji transportu z Polski do Belgii - zakwaterowanie: płatne 65€/tydzień (za dopłatą możliwość mieszkania w pokoju 1-no osobowym)- pracę na dłuższy okres czasu- ubranie robocze       Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV na adres email.Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, a także w celu przyszłych rekrutacji przez firmy z Grupy Humares. Przesłanie aplikacji jest równoznaczne z udzieleniem zgody na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie danych Osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr. 101, poz. 926 ze zm.). Certyfikat KRAZ nr 275
Hasselt (Belgia)
14 lutego 2018
Firma zajmująca sie projektowaniem oraz montażem maszyn i urzadzeń automatyki przemysłowej poszukuje kandydatów do pracy na stanowisku tokarz,frezer. Wymagania Obsługa tokarki,frezarki konwencjonalnej,dobra znajomośc rysunku technicznego,obsługa narzędzi pomiarowych. Mile widziane doświadczenie w pracy na frezarce oraz tokarce,prawo jazdy. Oferujemy Umowa o pracę Godziwe wynagrodzenie Miła atmosferę w pracy.
Skawina (małopolskie)
SMSKLIMA to prężnie działająca firma, oferująca pełną gamę usług z zakresu wykonawstwa instalacji wentylacji mechanicznej oraz klimatyzacji. SMSKLIMA to także pełny nadzór serwisowy gwarancyjny i pogwarancyjny na nowych oraz zrealizowanych przez nas obiektach. Obecnie poszukujemy pracowników do pracy na terenie Łodzi i Warszawy na stanowisko: Serwisant/Instalator klimatyzacji. CZEGO OCZEKUJEMY: doświadczenia w branży budowlanej minimum 1 rok, doświadczenia w branży HVAC (klimatyzacja) minimum 1 rok, praktycznej znajomości urządzeń klimatyzacyjnych, umiejętności czytania dokumentacji technicznej,  znajomości obsługi komputera (MS Office), dokładności i sumienności przy realizacji zadań oraz odpowiedzialności za wykonywane obowiązki i powierzone mienie. DODATKOWYM ATUTEM BĘDĄ: umiejętność czytania branżowej dokumentacji projektowej, znajomość podstawowych zagadnień automatyki HVAC, uprawnienia branżowe – w szczególności certyfikat FGAZ/UDT, prawo jazdy kat. B. OFERUJEMY: stabilne warunki zatrudnienia, atrakcyjne wynagrodzenie, służbowy samochód, telefon, komputer pracę w młodym, dynamicznym zespole na samodzielnym stanowisku, możliwość rozwoju oraz zdobycia doświadczenia przy referencyjnych projektach branżowych Oferty zawierające CV i/lub list motywacyjny wraz z adnotacjami „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji prowadzonej przez SMSKLIMA Sp. z o.o. z siedzibą w Dębowej Górze zgodnie z ustawą z dn. 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2016 r. poz. 922)”
Dębowa Góra (łódzkie)
10 lutego 2018
Kontroler jakosci 1 osoba. Wymagane umiejętności/ doświadczenie od osób kandydujących na powyższe stanowisko: - posiadanie wyższego wykształcenia kierunkowego (automatyka, elektronika, mechatronika, informatyka); - posiadanie doświadczenia w zakresie projektowania i konstruowania maszyn; - atutem będzie doświadczenie w realizacji prac badawczo- rozwojowych związanych z tematyką projektu; - cechy personalne umożliwiające efektywną pracę w zespole, a także duże zaangażowanie w wypełnianiu powierzonych obowiązków. Rola w projekcie: analiza badanych próbek pod kątem obowiązujących norm; zapewnienie informacji o jakości badanych materiałów; prowadzenie badań laboratoryjnych przy wykorzystaniu najnowszych metod badań i analiz, w tym pobieranie i przygotowanie próbek oraz sprzętu; realizacja założonego harmonogramu badań; zapewnienie dokumentacji związanej z prowadzonymi badaniami na potrzeby laboratorium oraz wszystkich zainteresowanych działów. Osoba na stanowisku Kontroler jakości zostanie zatrudniona w pełnym wymiarze czasu pracy tj. na pełen etat na czas określony.
Sosnowiec (śląskie)
Opis stanowiska: -Projektowanie CAD - Budowa Maszyn -Kontakt i współpraca z klientem -Przygotowywanie kosztorysów inwestycji -Prowadzenie projektu od momentu zatwierdzenia do etapu oddania do użytku i rozliczenia inwestycji -Przygotowanie i prowadzenie dokumentacji związanej z projektem Wymagania: -Wykształcenie wyższe inżynierskie (Mechanika i Budowa Maszyn, Automatyka i Robotyka), -Min. 2 lata doświadczenia w branży projektowej - maszyn i urządzeń, mile widziane doświadczenie w branży spożywczej lub automotive, -Umiejętność zarządzania projektem od strony technicznej, -Znajomość programów MS Office, AutoCAD, Inventor, -Prawo jazdy kat. B, -Komunikatywna znajomość języka angielskiego mile widziana. Oferujemy: -Ciekawą pracę oraz możliwość uczestniczenia w budowaniu nowego zespołu projektowego, -Umowę o pracę, -Rozwój poprzez realizację nowych i prototypowych projektów, -Długofalową współpracę, -Możliwość zdobycia doświadczenia w pracy z wiodącymi na rynku zakładami produkcyjnymiAplikacje (CV ze zdjęciem) prosimy przesyłać klikając w przycisk APLIKUJ znajdujący się na dole ogłoszenia. (ew. na adres email)
Facimiech (małopolskie)