Dla naszego klienta, znanej na belgijskim rynku firmy działającej w przemyśle samochodowym, poszukujemy chętnych do pracy na stanowisku: Mechanik – monter instalacji chłodniczych (Belgia) Praca będzie polegać na montażu i naprawie systemów klimatyzacyjnych, chłodniczych, wentylacyjnych oraz ogrzewania etc. w samochodach ciężarowych, vanach, autobusach, tramwajach, pociągach, na jachtach etc. oraz na naprawie instalacji elektrycznych w w/w pojazdach. Do obowiązków pracownika będą należeć również drobne naprawy ogólne pojazdów oraz montaż nawigacji w pojazdach. Wymagamy: 5 letniego doświadczenia w naprawie systemów klimatyzacyjnych, ogrzewania itd. (warunek konieczny!) w samochodachciężarowych, vanach, autobusach, tramwajach, pociągach, itp. doświadczenia w naprawie instalacji elektrycznych umiejętności montażu samochodowego ogrzewania postojowego Webasto- plus punkt mile widziana umiejętności spawania Mig-Mag, TIG znajomości zagadnień związanych z mechaniką, hydrauliką, pneumatyką umiejętności czytania rysunku technicznego i schematów elektrycznych komunikatywnej znajomości j. angielskiego (warunek konieczny!) plus chęci do nauki języka holenderskiego Oferujemy: wynagrodzenie do 16€brutto/godz, nadgodziny wypłacane jako wolne dni Legalne zatrudnienie na warunkach belgijskich Dodatek wakacyjny (15.38% rocznych zarobków brutto) Premię roczną (8.15% rocznych zarobków brutto) Dodatek rodzinny Pozostałe premie i bonusy zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii Załatwienie wszystkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii Stałą opiekę polskojęzycznych koordynatorów Zwrot kosztów przejazdu do Belgii do kwoty 125€ Zakwaterowanie: płatne 65€/tydzień Pracę na dłuższy okres czasu Ubranie robocze Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV, referencji oraz wszelkich dokumentów potwierdzających posiadane doświadczenie i uprawnienia na adres mailowy.   Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: Niniejszym wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV przez Impact Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Opolu, Plac Wolności 4, 45-018 do potrzeb realizacji procesu rekrutacji oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z z Rozporządzeniem PE i RE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych. Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom związanym z Impact Poland Sp. z o.o. oraz potencjalnym pracodawcom w kraju i za granicą do celów związanych z procesem rekrutacji.​Certyfikat KRAZ 275
Hasselt (Belgia)
Dla naszego klienta, znanej na belgijskim rynku firmy działającej w przemyśle samochodowym, poszukujemy chętnych do pracy na stanowisku: Mechanik – monter instalacji chłodniczych (Belgia) Praca będzie polegać na montażu i naprawie systemów klimatyzacyjnych, chłodniczych, wentylacyjnych oraz ogrzewania etc. w samochodach ciężarowych, vanach, autobusach, tramwajach, pociągach, na jachtach etc. oraz na naprawie instalacji elektrycznych w w/w pojazdach. Do obowiązków pracownika będą należeć również drobne naprawy ogólne pojazdów oraz montaż nawigacji w pojazdach. Wymagamy: 5 letniego doświadczenia w naprawie systemów klimatyzacyjnych, ogrzewania itd. (warunek konieczny!) w samochodachciężarowych, vanach, autobusach, tramwajach, pociągach, itp. doświadczenia w naprawie instalacji elektrycznych umiejętności montażu samochodowego ogrzewania postojowego Webasto- plus punkt mile widziana umiejętności spawania Mig-Mag, TIG znajomości zagadnień związanych z mechaniką, hydrauliką, pneumatyką umiejętności czytania rysunku technicznego i schematów elektrycznych komunikatywnej znajomości j. angielskiego (warunek konieczny!) plus chęci do nauki języka holenderskiego Oferujemy: wynagrodzenie do 16€brutto/godz, nadgodziny wypłacane jako wolne dni Legalne zatrudnienie na warunkach belgijskich Dodatek wakacyjny (15.38% rocznych zarobków brutto) Premię roczną (8.15% rocznych zarobków brutto) Dodatek rodzinny Pozostałe premie i bonusy zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii Załatwienie wszystkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii Stałą opiekę polskojęzycznych koordynatorów Zwrot kosztów przejazdu do Belgii do kwoty 125€ Zakwaterowanie: płatne 65€/tydzień Pracę na dłuższy okres czasu Ubranie robocze Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV, referencji oraz wszelkich dokumentów potwierdzających posiadane doświadczenie i uprawnienia na adres mailowy.   Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, a także w celu przyszłych rekrutacji przez firmę IMPACT POLAND Sp. Zo.o.. Przesłanie aplikacji jest równoznaczne z udzieleniem zgody na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb realizacji procesu rekrutacji zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o Ochronie danych Osobowych (tekst jednolity: Dz.U. 2016 r. poz. 922). Certyfikat KRAZ nr 275
Hasselt (Belgia)