Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2015 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 60 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364. . Aktualnie dla naszego klienta z Niemiec poszukujemy kandydatów na stanowisko: Technik utrzymania ruchu - Niemcy Nr ref.: TUR/DE/03.17 Miejsce pracy: Regensburg, Niemcy Opis stanowiska: - Usuwanie usterek i problemów technicznych - Optymalizacja planów produkcyjnych - Analiza dokumentacji - Zapobieganie usterkom Współpraca z innymi osobami w zespole Oczekujemy: - wykształcenia kierunkowe jako mechanik/elektryk - min. 2 –letniego doświadczenia w utrzymaniu ruchu - znajomości j. niemieckiego w stopniu dobrym (warunek konieczny) - znajomość zagadnień związanych z pneumatyką i hydrauliką - mile widziana znajomość programu SAP Oferujemy: Legalne zatrudnienie w oparciu o niemieckie prawo pracy Stawkę w wysokości stawka 18,89 € /godzinę pracy + dodatki wynikające z pracy zmianowej Możliwość długoterminowej współpracy Zakwaterowanie (koszt zakwaterowania pokrywa pracownik)         Wymagane dokumenty: CV Dokumenty potwierdzające doświadczenie zawodowe Referencje pisemne lub dane osób, które mogą udzielić referencji Aplikacje: Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV w języku polskim i niemieckim, wraz z podaniem numeru referencyjnego: Nr ref.: TUR/DE/03.17  Oferta dotyczy pracy za granicą. Dziękujemy za wszystkie nadesłane zgłoszenia. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami W CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moim CV oraz w innych przekazanych przeze mnie dokumentach, przez Adecco Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie w celach związanych z procesem rekrutacji, zarówno obecnym, jak i organizowanymi w przyszłości, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 z późn. zm.). Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom należącym do grupy Adecco oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z prowadzonymi obecnie lub w przyszłości procesami rekrutacji.
Regensburg (Niemcy)
  Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5100 placówek w ponad 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 roku. Swoją wiedzą i doświadczeniem służymy w ponad 50 lokalizacjach na terenie kraju. W 2015 roku pracę dzięki Adecco Poland znalazło ponad 60 000 osób. Adecco Poland Sp. z o.o. jest Agencją Zatrudnienia nr 364. . Aktualnie dla naszego klienta z Niemiec poszukujemy kandydatów na stanowisko: Technik utrzymania ruchu Nr ref.: TUR/DE/03.17 Miejsce pracy: Regensburg, Niemcy Opis stanowiska: - Usuwanie usterek i problemów technicznych - Optymalizacja planów produkcyjnych - Analiza dokumentacji - Zapobieganie usterkom Współpraca z innymi osobami w zespole Oczekujemy: - wykształcenia kierunkowe jako mechanik/elektryk - min. 2 –letniego doświadczenia w utrzymaniu ruchu - znajomości j. niemieckiego w stopniu dobrym (warunek konieczny) - znajomość zagadnień związanych z pneumatyką i hydrauliką - mile widziana znajomość programu SAP Oferujemy: Legalne zatrudnienie w oparciu o niemieckie prawo pracy Stawkę w wysokości stawka 18,89 € /godzinę pracy + dodatki wynikające z pracy zmianowej Możliwość długoterminowej współpracy Zakwaterowanie (koszt zakwaterowania pokrywa pracownik)    Wymagane dokumenty: CV Dokumenty potwierdzające doświadczenie zawodowe Referencje pisemne lub dane osób, które mogą udzielić referencji Aplikacje: Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV w języku polskim i niemieckim, wraz z podaniem numeru referencyjnego: Nr ref.: TUR/DE/03.17 na podany adres e-mail. Oferta dotyczy pracy za granicą. Dziękujemy za wszystkie nadesłane zgłoszenia. Jednocześnie informujemy, że skontaktujemy się jedynie z wybranymi kandydatami W CV prosimy o dopisanie następującej klauzuli: Niniejszym wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w moim CV oraz w innych przekazanych przeze mnie dokumentach, przez Adecco Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie w celach związanych z procesem rekrutacji, zarówno obecnym, jak i organizowanymi w przyszłości, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (tekst jedn.: Dz. U. z 2014 r. poz. 1182 z późn. zm.). Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom należącym do grupy Adecco oraz potencjalnym pracodawcom do celów związanych z prowadzonymi obecnie lub w przyszłości procesami rekrutacji.
Regensburg (Niemcy)