Dla naszego Klienta - renomowanej, rozwijającej się firmy logistycznej, w związku z powstaniem nowego oddziału w Gliwicach - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Starszy Spedytor Międzynarodowy Miejsce pracy: Gliwice Nr ref. SM/132/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja i koordynowanie procesu transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji z klientami. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe kierunkowe (transport, spedycja, logistyka, lub pokrewne), doświadczenie w pracy na stanowisku spedytora krajowego lub międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, znajomość giełd transportowych, motywacja i chęć do pracy, samodzielność, komunikatywność. Oferujemy: stabilną pracę oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego w nowo powstającym oddziale firmy, niezbędne narzędzia pracy.
Rybnik, Wodzisław Śląski, Chorzów, Czechowice-Dziedzice (śląskie)
31 stycznia 2017
Dla naszego Klienta - renomowanej, rozwijającej się firmy logistycznej, w związku z powstaniem nowego oddziału w Gliwicach - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Spedytor Miejsce pracy: Gliwice Nr ref. S/113/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja i koordynowanie procesu transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji z klientami. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe kierunkowe (transport, spedycja, logistyka, lub pokrewne), doświadczenie w pracy na stanowisku spedytora krajowego lub międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, znajomość giełd transportowych, motywacja i chęć do pracy, samodzielność, komunikatywność. Oferujemy: stabilną pracę oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego w nowo powstającym oddziale firmy, niezbędne narzędzia pracy.
Chorzów, Ruda Śląska, Zabrze, Świętochłowice (śląskie)
31 stycznia 2017
Dla naszego Klienta - renomowanej, rozwijającej się firmy logistycznej, w związku z powstaniem nowego oddziału w Katowicach - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Spedytor Miejsce pracy: Katowice Nr ref. S/113/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja i koordynowanie procesu transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji z klientami. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe kierunkowe (transport, spedycja, logistyka, lub pokrewne), doświadczenie w pracy na stanowisku spedytora krajowego lub międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, znajomość giełd transportowych, motywacja i chęć do pracy, samodzielność, komunikatywność. Oferujemy: stabilną pracę oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego w nowo powstającym oddziale firmy, niezbędne narzędzia pracy.
Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Ruda Śląska, Bytom, Z (śląskie)
6 stycznia 2017
Jest Pani/Pan pracownikiem wykwalifikowanym lub kierowcą CE i poszukuję pracy w Niemczech? Firma Koch-Unternehmensberatung specjalizuje się w pośrednictwie pracy dla pracowników wykwalifikowanych takich jak: mechanicz samochodowi (samochody osobowe, ciężarowe, maszyny rolnicze), elektrycy, instalatorzy, malarze, stolarze, dekarze i inni pracownicy budowlani.Mówi Pani/Pan po niemiecku lub dobrze po angielsku? To właśnie Pani/Pana szukamy. Znajdziemy dla Pani/Pana pewną i stałą pracę w solidnej i wypłacalnej firmie, która zapewni Państwu wynagrodzenie wraz z opłatami socjalnymi.Czy jesteście Państwo zainteresowani?  To prosimy o Kontakt!   Pozdrawiam Marcin Bialek
Osnabruck/Munster (Niemcy)
6 stycznia 2017
Jest Pani/Pan pracownikiem wykwalifikowanym lub kierowcą CE i poszukuję pracy w Niemczech? Firma Koch-Unternehmensberatung specjalizuje się w pośrednictwie pracy dla pracowników wykwalifikowanych takich jak: mechanicz samochodowi (samochody osobowe, ciężarowe, maszyny rolnicze), elektrycy, instalatorzy, malarze, stolarze, dekarze i inni pracownicy budowlani.Mówi Pani/Pan po niemiecku lub dobrze po angielsku? To właśnie Pani/Pana szukamy. Znajdziemy dla Pani/Pana pewną i stałą pracę w solidnej i wypłacalnej firmie, która zapewni Państwu wynagrodzenie wraz z opłatami socjalnymi. Czy jesteście Państwo zainteresowani?  To prosimy o Kontakt.   Pozdrawiam Marcin Bialek
Osnabruck/Munster (Niemcy)
21 grudnia 2016
Dla naszego Klienta - renomowanej firmy logistycznej w związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów z Polski Południowej na stanowisko: Spedytor Międzynarodowy Miejsce pracy: Polska Południowa, Praca w systemie Home Office Nr ref. SM/56/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, wyszukiwanie nowych klientów i przewoźników, przyjmowanie i wystawianie zleceń, monitoring obsługiwanych zleceń, prowadzenie ewidencji realizowanych zleceń, nadzór nad realizacją zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontrola kosztów przewozów i rozliczenia z klientami, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane kierunkowe, doświadczenie na stanowisku spedytora krajowego lub  międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, własna baza przewoźników i klientów – warunek konieczny, umiejętności planowania i szybkiego podejmowania decyzji, bardzo dobra organizacji pracy, samodzielność, komunikatywność, umiejętności negocjacyjne, zdolność samodzielnego podejmowania decyzji oraz rozwiązywania problemów. Oferujemy: możliwość szybkiego awansu zawodowego na stanowisko Kierownika Regionu, stabilną pracę na samodzielnym stanowisku, atrakcyjny system wynagrodzenia, pracę w systemie Home Office, potrzebne narzędzia pracy.
RYBNIK, CZERWIONKA-LESZCZYNY (śląskie)