Dla naszego klienta, znanej na belgijskim rynku firmy z branży budowlanej, poszukujemy grupy osób do pracy na stanowisku:   Pracownik do robót ziemnych i drogowych( Belgia)     Obowiązki: Poszukujemy pracowników doświadczonych w pracach drogowych ( budowa dróg prace rozbiórkowe, ogólne roboty ziemne, budowa i naprawa systemów kanalizacyjnych, podłączanie kanalizacji burzowych , otwieranie i sprawdzanie studzienek). Możliwe stanowiska do obsadzenia to: -Operator dźwigu gąsienicowego -Operator koparki -Kierowca ciężarówki niskopodwoziowej – dowozy na plac budowy -Pomocnik robotnika drogowego   Wymagania: -Doświadczenie w posługiwaniu się maszynami, takimi jak: dźwig gąsienicowy ,koparka, żuraw, zagęszczarka, walec, ładowarka kołowa -Umiejętność pracy w grupie -Przyjazne usposobienie -Komunikatywny poziom języka angielskiego -Chęć długotrwałego zatrudnienia -Prawo jazdy kategorii B, C+E   Oferujemy: - Legalne zatrudnienie na warunkach belgijskich - Wynagrodzenie:14.96 euro brutto/godz + dodatki - Zwrot kosztów podróży do Belgii (do 125€) - Zakwaterowanie płatne 65€ /tygodniowo ( pokój 1-osobowy) - Dodatek wakacyjny (15.38% rocznych zarobków brutto) - Premię roczną (8.15% rocznych zarobków brutto) - Dodatek rodzinny - Pozostałe premie i bonusy zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii - Załatwienie wszystkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii - Stałą opiekę polskojęzycznych koordynatorów - Pracę na dłuższy okres czasu, możliwość przejścia na stały kontrakt u klienta - Ubranie robocze     Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV, referencji oraz wszelkich dokumentów potwierdzających posiadane doświadczenie i uprawnienia na adres mailowy:     Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: Niniejszym wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV przez Impact Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Opolu, Plac Wolności 4, 45-018 do potrzeb realizacji procesu rekrutacji oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z z Rozporządzeniem PE i RE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych. Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom związanym z Impact Poland Sp. z o.o. oraz potencjalnym pracodawcom w kraju i za granicą do celów związanych z procesem rekrutacji.​Certyfikat KRAZ 275
Hasselt (Belgia)
Liczenie towaru w markecie przy pomocy skanera elektronicznego - nie wymagamy doświadczenia - zapewniamy szkolenie!PRACA OD ZARAZ !!Turnusy 2-6 tygodniowe!Poszukujemy pracowników na stanowiska:- Liczący ze znajomością języka niemieckiego (w stopniu komunikatywnym)- Liczący bez znajomości języka niemieckiego- Liczący z funkcją kierowcy (wymagane prawo jazdy kat. B)Gwarantujemy:- materiały szkoleniowe z fachowym słownictwem,- darmowy transport,- darmowe zakwaterowanie,- umowę zlecenie, - możliwość rozwoju zawodowego oraz zdobycia awansu na koordynatora zespołu,- szkolenie z obsługi skanera przed rozpoczęciem liczenia.Oczekujemy: - dyspozycyjności 6 dni w tygodniu (także w godzinach nocnych),- podpisania oświadczenia o niekaralności,- pełnoletności,- chęci i pełnego zaangażowania.Zapisy oraz wszystkie formalności załatwisz bez wychodzenia z domu:- wyślij zgłoszenie online na stronie: invent.ag- lub wyślij SMS o treści: „ imię i nazwisko - Liczący z niemieckim”. Tel.: 600 -020-329 . Oddzwonimy w ciągu 48h.Po zgłoszeniu nasz konsultant zadzwoni i przedstawi terminy wyjazdów. Informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Niemcy (Niemcy)
Dla naszego klienta, znanej na belgijskim rynku firmy z branży budowlanej, poszukujemy grupy osób do pracy na stanowisku:   Pracownik do robót ziemnych i drogowych( Belgia)     Obowiązki: Poszukujemy pracowników doświadczonych w pracach drogowych ( budowa dróg prace rozbiórkowe, ogólne roboty ziemne, budowa i naprawa systemów kanalizacyjnych, podłączanie kanalizacji burzowych , otwieranie i sprawdzanie studzienek). Możliwe stanowiska do obsadzenia to: -Operator dźwigu gąsienicowego -Operator koparki -Kierowca ciężarówki niskopodwoziowej – dowozy na plac budowy -Pomocnik robotnika drogowego   Wymagania: -Doświadczenie w posługiwaniu się maszynami, takimi jak: dźwig gąsienicowy ,koparka, żuraw, zagęszczarka, walec, ładowarka kołowa -Umiejętność pracy w grupie -Przyjazne usposobienie -Komunikatywny poziom języka angielskiego -Chęć długotrwałego zatrudnienia -Prawo jazdy kategorii B, C+E   Oferujemy: - Legalne zatrudnienie na warunkach belgijskich - Wynagrodzenie:14.96 euro brutto/godz + dodatki - Zwrot kosztów podróży do Belgii (do 125€) - Zakwaterowanie płatne 65€ /tygodniowo ( pokój 1-osobowy) - Dodatek wakacyjny (15.38% rocznych zarobków brutto) - Premię roczną (8.15% rocznych zarobków brutto) - Dodatek rodzinny - Pozostałe premie i bonusy zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii - Załatwienie wszystkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii - Stałą opiekę polskojęzycznych koordynatorów - Pracę na dłuższy okres czasu, możliwość przejścia na stały kontrakt u klienta - Ubranie robocze     Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV, referencji oraz wszelkich dokumentów potwierdzających posiadane doświadczenie i uprawnienia na adres mailowy.       Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: Niniejszym wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV przez Impact Poland Sp. z o.o. z siedzibą w Opolu, Plac Wolności 4, 45-018 do potrzeb realizacji procesu rekrutacji oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z z Rozporządzeniem PE i RE 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych. Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych innym podmiotom związanym z Impact Poland Sp. z o.o. oraz potencjalnym pracodawcom w kraju i za granicą do celów związanych z procesem rekrutacji.​Certyfikat KRAZ 275
Hasselt (Belgia)
Spółka INVENT świadczy wyspecjalizowane usługi inwentaryzacyjne dla branży handlowej, logistyki i produkcji. Celem firmy jest spełnianie potrzeb naszych kontrahentów, dlatego też każdorazowo projekt dostosowywany jest do specyfiki zlecenia.Liczenie towaru w markecie przy pomocy skanera elektronicznego - nie wymagamy doświadczenia - zapewniamy szkolenie!Praca od zaraz!Poszukujemy pracowników na stanowiska:Liczący bez znajomości języka niemieckiegoLiczący ze znajomością języka niemieckiegoLiczący z funkcją kierowcyGwarantujemy:- materiały szkoleniowe z fachowym słownictwem,- darmowy transport,- darmowe zakwaterowanie,- umowę zlecenie, - możliwość rozwoju zawodowego oraz zdobycia awansu na koordynatora zespołu,- szkolenie z obsługi skanera przed rozpoczęciem liczenia.Oczekujemy: - mile widziana znajomość j . niemieckiego, - dyspozycyjności 6 dni w tygodniu (także w godzinach nocnych),- podpisania oświadczenia o niekaralności,- pełnoletności,- chęci i pełnego zaangażowania.Zapisy oraz wszystkie formalności załatwisz bez wychodzenia z domu:- wyślij zgłoszenie online na stronie: invent.ag- lub wyślij SMS o treści: „ imię i nazwisko - Liczący z niemieckim lub bez znajomości - same imię i nazwisko”. Tel.: 600 -020-329 . Oddzwonimy w ciągu 48h.Po zgłoszeniu nasz konsultant zadzwoni i przedstawi terminy wyjazdów. Informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami.
Niemcy (Niemcy)