19 czerwca 2017
Dla naszego Klienta - renomowanej, rozwijającej się firmy logistycznej, w związku z powstaniem nowego oddziału w Katowicach - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Spedytor Miejsce pracy: Katowice Nr ref. S/113/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja i koordynowanie procesu transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji z klientami. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe kierunkowe (transport, spedycja, logistyka, lub pokrewne), doświadczenie w pracy na stanowisku spedytora krajowego lub międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, znajomość giełd transportowych, motywacja i chęć do pracy, samodzielność, komunikatywność. Oferujemy: stabilną pracę oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego w nowo powstającym oddziale firmy, niezbędne narzędzia pracy.
Katowice, Czestochowa, Gliwice, Zabrze, Bielsko- Białą, Bytom, (śląskie)
19 czerwca 2017
Dla naszego Klienta - renomowanej firmy logistycznej w związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów z Polski Południowej na stanowisko: Spedytor Międzynarodowy Miejsce pracy: Polska Południowa, Praca w systemie Home Office Nr ref. SM/56/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, wyszukiwanie nowych klientów i przewoźników, przyjmowanie i wystawianie zleceń, monitoring obsługiwanych zleceń, prowadzenie ewidencji realizowanych zleceń, nadzór nad realizacją zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontrola kosztów przewozów i rozliczenia z klientami, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane kierunkowe, doświadczenie na stanowisku spedytora krajowego lub  międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, własna baza przewoźników i klientów – warunek konieczny, umiejętności planowania i szybkiego podejmowania decyzji, bardzo dobra organizacji pracy, samodzielność, komunikatywność, umiejętności negocjacyjne, zdolność samodzielnego podejmowania decyzji oraz rozwiązywania problemów. Oferujemy: możliwość szybkiego awansu zawodowego na stanowisko Kierownika Regionu, stabilną pracę na samodzielnym stanowisku, atrakcyjny system wynagrodzenia, pracę w systemie Home Office, potrzebne narzędzia pracy.
Gorzyce (śląskie)
7 czerwca 2017
Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Ruda Śląska, Bytom, Z (śląskie)
.Zakład Pracy Chronionej poszukuje pracowników. Firma posiada status zakładu pracy chronionej, w związku z tym skutecznie aktywizuje osoby z ograniczoną sprawnością (98% zatrudnionych stanowią pracownicy posiadający orzeczenia). Chcesz stać się częścią zespołu, w którym docenia się Twoje działania? Przyjdź do nas! STANOWISKO: Fakturzystka z orzeczeniem MIEJSCE PRACY: Dąbrowa Górnicza, Budowlanych ZAKRES OBOWIĄZKÓW: - Fakturowanie, - Przesunięcia między-magazynowe, - Kontrola dokumentów wydawanych kierowcom, - Ustalanie warunków dostaw GODZINY PRACY: poniedziałek – piątek 06.00 - 14:00, 14.00- 22.00 WYMAGANIA: - Aktualne orzeczenie o niepełnosprawności, - Chęci do pracy, - Komunikatywność, - Brak przeciwwskazań do pracy w systemie dwuzmianowym, - Obsługa programów Office w stopniu dobrym, - Mile widziane prawo jazdy kategorii B, - Mile widziane doświadczenie w pracy przy fakturowaniu i związanej z dokumentacją magazynową. Oferujemy: - Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę - Pełny etat - Praca na 2 zmiany - Wynagrodzenie: 2000zł netto / 2200 zł netto ( do wypłaty) - Przywileje wynikające z zatrudnienia w Zakładzie Pracy Chronionej - Pracę w firmie o ugruntowanej i stabilnej pozycji Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod numerem 799-015-427 Proszę o przesłanie cv poprzez aplikuj. wraz z informacją o orzeczeniu o niepełnosprawności.
Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Będzin, Czeladź (śląskie)
23 maja 2017
Dla naszego Klienta - dynamicznie rozwijającej się firmy logistycznej, poszukujemy kandydatów z Polski Południowej na stanowisko: Specjalista ds. Spedycji Miejsce pracy: Polska Południowa, Praca w systemie Home Office Nr ref. SS/112/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, wyszukiwanie nowych klientów i przewoźników, przyjmowanie i wystawianie zleceń, monitoring obsługiwanych zleceń, prowadzenie ewidencji realizowanych zleceń, nadzór nad realizacją zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontrola kosztów przewozów i rozliczenia z klientami, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane kierunkowe, doświadczenie na stanowisku spedytora krajowego lub  międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, własna baza przewoźników i klientów – warunek konieczny, umiejętności planowania i szybkiego podejmowania decyzji, bardzo dobra organizacji pracy, samodzielność, komunikatywność, umiejętności negocjacyjne, zdolność samodzielnego podejmowania decyzji oraz rozwiązywania problemów. Oferujemy: możliwość szybkiego awansu zawodowego na stanowisko Kierownika Regionu, stabilną pracę na samodzielnym stanowisku, atrakcyjny system wynagrodzenia, pracę w systemie Home Office, potrzebne narzędzia pracy.
Rybnik, Żory, Mikołów, Ruda Śląska (śląskie)
Dla naszego Klienta - renomowanej, rozwijającej się firmy logistycznej, w związku z powstaniem nowego oddziału w Gliwicach - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Starszy Spedytor Międzynarodowy Miejsce pracy: Gliwice Nr ref. SM/132/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja i koordynowanie procesu transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji z klientami. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane wyższe kierunkowe (transport, spedycja, logistyka, lub pokrewne), doświadczenie w pracy na stanowisku spedytora krajowego lub międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, znajomość giełd transportowych, motywacja i chęć do pracy, samodzielność, komunikatywność. Oferujemy: stabilną pracę oraz atrakcyjne warunki zatrudnienia, możliwość rozwoju zawodowego w nowo powstającym oddziale firmy, niezbędne narzędzia pracy.
Katowice, Bytom, Gliwice, Częstochowa, Czeladź (śląskie)
22 maja 2017
Katowice, Sosnowiec, Dąbrowa Górnicza, Ruda Śląska, Bytom, Z (śląskie)
Katowice, Chorzów, Lędziny, Bytom, Sosnowiec, Siemianowice Śl (śląskie)