Dla naszego Klienta - renomowanej agencji pracy, tworzącej nowy dział usług pracy tymczasowej - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Kierownik ds. Sprzedaży / Kierownik Biura Miejsce pracy: Gliwice / Opole - woj. śląskie i opolskie Nr ref. KS/82/17 Najważniejsze obowiązki: zarządzanie sprzedażą i biurem, sprzedaż usług pracy tymczasowej w sektorze B2B, wyszukiwanie nowych klientów biznesowych, tworzenie strategii sprzedaży i jej realizacja, analiza działań konkurencji, rynku i oczekiwań klientów, dbanie o pozytywny wizerunek firmy, współpraca z zarządem i innymi działami, raportowanie. Wymagania: wykształcenie wyższe, min. 1-2 lata doświadczenia w zarządzaniu sprzedażą usług B2B, w firmie będącej agencją pracy tymczasowej, znajomość standardów profesjonalnej sprzedaży i obsługi klienta, znajomość pakietu MS Office, komunikatywna znajomość języka angielskiego, samodzielność, umiejętność nawiązywania kontaktów i budowania relacji, umiejętność prowadzenia negocjacji, umiejętność sporządzania kalkulacji usług, umiejętność pracy w zespole, prawo jazdy kat. B. Oferujemy: duże możliwości rozwoju i współudział w tworzeniu nowego działu (projektu) w firmie, ciekawą i stabilną pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, narzędzia pracy (samochód, laptop, telefon).
Opole, Nysa, Brzeg, Gorzów Śląski, Olesno, Strzelce Opolskie (opolskie)
Opole, Nysa, Brzeg, Gorzów Śląski, Olesno, Strzelce Opolskie (opolskie)
Dla naszego Klienta - renomowanej firmy pośrednictwa pracy z Gliwic, tworzącej nowy dział usług pracy tymczasowej - poszukujemy kandydatów na stanowisko: Kierownik ds. Sprzedaży / Kierownik Biura Miejsce pracy: Gliwice Nr ref. KS/82/17 Najważniejsze obowiązki: zarządzanie sprzedażą i biurem, sprzedaż usług pracy tymczasowej w sektorze B2B, wyszukiwanie nowych klientów biznesowych, tworzenie strategii sprzedaży i jej realizacja, analiza działań konkurencji, rynku i oczekiwań klientów, dbanie o pozytywny wizerunek firmy, współpraca z zarządem i innymi działami, raportowanie. Wymagania: wykształcenie wyższe, min. 1-2 lata doświadczenia w zarządzaniu sprzedażą usług B2B, w firmie będącej agencją pracy tymczasowej, znajomość standardów profesjonalnej sprzedaży i obsługi klienta, znajomość pakietu MS Office, komunikatywna znajomość języka angielskiego, samodzielność, umiejętność nawiązywania kontaktów i budowania relacji, umiejętność prowadzenia negocjacji, umiejętność sporządzania kalkulacji usług, umiejętność pracy w zespole, prawo jazdy kat. B. Oferujemy: duże możliwości rozwoju i współudział w tworzeniu nowego działu (projektu) w firmie, ciekawą i stabilną pracę, atrakcyjne wynagrodzenie, narzędzia pracy (samochód, laptop, telefon).
Gliwice, Knurów, Żernica, Pyskowice, Szczygłowiceice, Gierałtow (śląskie)