19 lipca 2017
Dla naszego Klienta - dynamicznie rozwijającej się firmy logistycznej, poszukujemy kandydatów z Polski Południowej na stanowisko: Specjalista ds. Spedycji Miejsce pracy: Polska Południowa, Praca w systemie Home Office Nr ref. SS/112/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, wyszukiwanie nowych klientów i przewoźników, przyjmowanie i wystawianie zleceń, monitoring obsługiwanych zleceń, prowadzenie ewidencji realizowanych zleceń, nadzór nad realizacją zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontrola kosztów przewozów i rozliczenia z klientami, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane kierunkowe, doświadczenie na stanowisku spedytora krajowego lub  międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, własna baza przewoźników i klientów – warunek konieczny, umiejętności planowania i szybkiego podejmowania decyzji, bardzo dobra organizacji pracy, samodzielność, komunikatywność, umiejętności negocjacyjne, zdolność samodzielnego podejmowania decyzji oraz rozwiązywania problemów. Oferujemy: możliwość szybkiego awansu zawodowego na stanowisko Kierownika Regionu, stabilną pracę na samodzielnym stanowisku, atrakcyjny system wynagrodzenia, pracę w systemie Home Office, potrzebne narzędzia pracy.
Rybnik, Żory, Mikołów, Ruda Śląska (śląskie)
18 lipca 2017
Firma Projektanci Kariery to sprawdzony i elastyczny partner w zakresie doradztwa personalnego oraz szkoleniowego wsparcia przedsiębiorstw. Jesteśmy grupą profesjonalistów, która z pasją zajmuje się dostarczaniem rozwiązań dla biznesu z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi. Sprawnie operujemy w obszarze HR na rynku polskim oraz na rynkach międzynarodowych od ponad dekady. Jesteśmy agencją doradztwa personalnego wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 9748.   Obecnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko:   STAŻYSTA PSYCHOLOG   Miejsce pracy: Opole, woj. opolskie   Lider opolskiego rynku w obszarze zarządzania zasobami ludzkimi oferuje mocny start w karierze i nabycie doświadczenia przy realizacji projektów HR, szkoleniowych oraz rekrutacyjnych. Jeśli jesteś studentem / studentką lub absolwentem kierunku psychologii lub pedagogik i chcesz zdobyć swoje pierwsze doświadczania w zawodzie, interesujesz się rozwojem i pracą w dziale HR / lub rozwojem kompetencji miękkich ta oferta jest dla Ciebie!   OBOWIĄZKI przygotowanie i wypełnianie dokumentacji związanej z doradztwem edukacyjnym i zawodowym przygotowanie diagnozy potrzeb edukacyjnych uczestników projektów unijnych weryfikacja dokumentów szkoleniowych przygotowanie testów w ramach projektów unijnych oraz komercyjnych wsparcie zespołu konsultantów przy realizacji projektów szkoleniowych i rekrutacyjnych redagowanie i zamieszczanie ogłoszeń o pracę wstępne wywiady telefoniczne i umawianie spotkań rekrutacyjnych uczestniczenie w rozmowach rekrutacyjnych kreatywne poszukiwanie kandydatów wsparcie organizacyjne kierowników działów   WYMAGANIA wymagamy chęci poszerzania wiedzy w dziedzinie HR / rekrutacji / szkoleń kreatywności, komunikatywności i otwartości na podejmowanie nowych wyzwań wiedzy z obszaru HR z zakresu oceny predyspozycji zawodowych mile widziane prawo jazdy kat. B   OFERUJEMY 3 – miesięczny płatny staż realizację samodzielnych, odpowiedzialnych projektów i zadań przyjazną atmosferę i wsparcie w zespole elastyczny system pracy pracę w nowoczesnym biurze i wszystkie narzędzia niezbędne do pracy dofinansowanie do karty Multisport możliwość rozwijania kompetencji poprzez uczestnictwo w szkoleniach zdobycie ciekawych doświadczeń związanych z funkcjonowaniem Działu HR możliwość dalszej współpracy po odbyciu stażu   Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV  z dopiskiem stanowiska w tytule.   Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Kandydatom zapewniamy poufność, możliwość kontaktu w dogodnych godzinach, informację zwrotną na temat przebiegu rekrutacji oraz jasny i przejrzysty proces rekrutacji. W razie pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji: tel. 77 547 28 40,   Prosimy dopisz w swojej aplikacji klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2015 r. poz. 2135, z późn. zm.). Przyjmuję także do wiadomości, iż przysługuje mi prawo do kontroli oraz przetwarzania tych danych, w tym także prawo do ich poprawiania.”
Opole (opolskie)
17 lipca 2017
Ruda Śląska, Chorzów, Zabrze, Gliwice, Rybnik, Sosnowiec (śląskie)
Human Resources Poland ( Hr.pl ) to założone w 2000 roku doradztwo personalne z wieloma sukcesami na koncie, zajmujące się kompleksową rekrutacją i selekcją dla firm polskich i zagranicznych. Dla naszego klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko: Analityk ds. operacji magazynowych Region wykonywanej pracy: Chorzów (śląskie) Nr referencyjny: AWMS/CHRZ/jobs.pl Opis stanowiska: Analiza indeksów w celu optymalizacji planowania miejsca składowania towaru w magazynie wysokiego składu. Ścisła współpraca z Kierownikiem magazynu w celu zapewnienia analitycznego wsparcia w zarządzaniu ruchem produktów w magazynie (WMS). Przygotowywanie analiz i raportów pomagających usprawnić efektywne wydawanie towaru z magazynu. Tworzenie mechanizmów automatycznego pozycjonowania miejsc składowania. Wymagania: Umiejętność analitycznego myślenia, analizowania procesów i tworzenia usprawnień. Zaawansowana znajomość programu MS Excel, szczególnie pod kątem analizy oraz obróbki złożonych danych. Doświadczenie w tworzeniu raportów i zestawień z wykorzystaniem MAKRA. Umiejętność tworzenia tabel przestawnych. Wykształcenie wyższe - matematyczne, informatyczne (bądź pokrewne). Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowiskach związanych ze wsparciem analitycznym magazynu. Firma oferuje: Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku, na stanowisku dającym realny wpływ na funkcjonowanie firmy. Zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę. Atrakcyjne wynagrodzenie. Niezbędne narzędzia pracy.
Chorzów, Świętochłowice, Gliwice, Rybnik, Racibórz, Zabrze, (śląskie)
Human Resources Poland ( Hr.pl ) to założone w 2000 roku doradztwo personalne z wieloma sukcesami na koncie, zajmujące się kompleksową rekrutacją i selekcją dla firm polskich i zagranicznych. Dla naszego klienta poszukujemy kandydatów na stanowisko: Analityk ds. operacji magazynowych Region wykonywanej pracy: Chorzów (śląskie) Nr referencyjny: AWMS/CHRZ/jobs.pl Opis stanowiska: Analiza indeksów w celu optymalizacji planowania miejsca składowania towaru w magazynie wysokiego składu. Ścisła współpraca z Kierownikiem magazynu w celu zapewnienia analitycznego wsparcia w zarządzaniu ruchem produktów w magazynie (WMS). Przygotowywanie analiz i raportów pomagających usprawnić efektywne wydawanie towaru z magazynu. Tworzenie mechanizmów automatycznego pozycjonowania miejsc składowania.   Wymagania: Umiejętność analitycznego myślenia, analizowania procesów i tworzenia usprawnień. Zaawansowana znajomość programu MS Excel, szczególnie pod kątem analizy oraz obróbki złożonych danych. Doświadczenie w tworzeniu raportów i zestawień z wykorzystaniem MAKRA. Umiejętność tworzenia tabel przestawnych. Wykształcenie wyższe - matematyczne, informatyczne (bądź pokrewne). Mile widziane doświadczenie zawodowe na stanowiskach związanych ze wsparciem analitycznym magazynu.   Firma oferuje: Pracę w firmie o stabilnej pozycji na rynku, na stanowisku dającym realny wpływ na funkcjonowanie firmy. Zatrudnienia w oparciu o umowę o pracę. Atrakcyjne wynagrodzenie. Niezbędne narzędzia pracy.
Chorzów, Świętochłowice, Gliwice, Rybnik, Racibórz, Zabrze, (śląskie)
Obowiązki: nadzór nad prawidłową eksploatacją maszyn, urządzeń produkcyjnych, instalacji w zakresie mechaniki, współpraca z obszarem produkcji w zakresie optymalizacji wydajności maszyn, planowania i prowadzenia postojów oraz remontów, ustalania kierunków rozwoju i modernizacji, tworzenie dokumentacji technicznej, rozwiązywanie bieżących problemów związanych z utrzymaniem ruchu linii produkcyjnych i infrastruktury firmy, nadzór nad pracami firm zewnętrznych w ramach prowadzonych prac remontowych, instalacyjnych, analiza przyczyn awarii, monitorowanie efektywności pracy maszyn i urządzeń, udział w projektach realizowanych w firmie, współpraca z kierownikami projektów w zakresie realizacji projektów inwestycyjnych. Wymagania: wykształcenie wyższe techniczne: mechanika i budowa maszyn, wymagana znajomość rysunku technicznego, bardzo dobra znajomość zagadnień związanych z mechaniką, umiejętność jej praktycznego zastosowania, znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym, zaangażowanie w realizację swoich obowiązków i nastawienie na realizację celów, prawo jazdy kat B, mile widziane doświadczenie zawodowe w firmie produkcyjnej, w dziale technicznym lub utrzymania ruchu. Oferujemy: pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, możliwość rozwoju zawodowego.
Gorzów Wielkopolski, Zielona Góra, Słubice, Świebodzin (podlaskie)
Jesteśmy wiodącym producentem wysokiej jakości płyt, produktów drewnopochodnych i komponentów do ich produkcji. Nasza grupa to ponad 40 zakładów na całym świecie. Ciągle się rozwijamy i poszukujemy do naszego zespołu osób, które mają ambicje dla tak prężnie działającej organizacji. Stwarzamy możliwości pracy w wielu krajach w międzynarodowym środowisku. Potrafimy docenić Twoją wiedzę, doświadczenie i zaangażowanie.Bądź liderem nie naśladowcą!         Asystent ds. Biurowych (Dział Zakupów)     Miejsce pracy: Strzelce Opolskie (opolskie) Numer referencyjny: ADA 05/17/jobs.pl       Opis stanowiska: Wsparcie administracyjne Kierownika ds. Zakupów Inwestycyjnych; Pomoc w wyszukiwaniu dostawców i podwykonawców na poszczególne prace budowlane; Analiza i porównanie nadesłanych ofert; Wprowadzanie danych do systemu; Wprowadzanie faktur do systemu; Pomoc w rozliczaniu dostawców i podwykonawców. Wymagania: Wykształcenie wyższe lub student studiów zaocznych; Komunikatywna znajomość języka angielskiego; Dobra znajomość pakietu MS Office (w szczególności excel); Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku; Dyspozycyjność, dokładność, umiejętności analityczne. Oferujemy: Możliwość zdobycia ciekawego doświadczenia zawodowego w dynamicznie rozwijającej się firmie, będącej światowym liderem w swojej branży; Stabilne warunki zatrudnienia i wynagrodzenia; Odpowiednie narzędzia pracy.
Strzelce Opolskie (opolskie)
Jesteśmy rosnącą w siłę siecią sklepów conveniece i szukamy osób, które wraz z nami chcą z nami sięgać po więcej. Oferujemy produkty spożywcze, towary codziennego użytku, kawę i gorące przekąski.Codziennie 400 klientów ma u nas swój przystanek. Spędzają tu ok 30h tygodniowo. To głównie młodzi ludzie, 58% nie skończyło jeszcze 30 lat. Najczęściej robią u nas zakupy po drodze ze szkoły i z pracy. BEZ WKŁADU WŁASNEGO, KAUCJI I UKRYTYCH KOSZTÓW!Wynagrodzenie gwarantowane od 7500 zł netto. Oczekujemy:· Prowadzenia działalności gospodarczej· Doskonałego kontaktu z klientem· Znajomość obsługi komputera i kasy fiskalnej· Dostosowanie się do ustalonych dni i godzin otwarcia i zamknięcia sklepu· Pilnowanie terminów przydatności asortymentu· Motywacji, odpowiedzialności oraz dyspozycyjności· Utrzymywanie sali sprzedaży i zaplecza w czystościCo oferujemy?· Wyposażony i zatowarowany sklep· Wynagrodzenie gwarantowane od 7500 zł. · Korzystne progi obrotowe· Atrakcyjny system premiowy· Wsparcie techniczne, marketingowe oraz pakiet szkoleń· Jasne reguły – partnerski system rozliczeń· Monitoring magazynów· Opiekę kierownika rejonu sprzedażyWymagamy:· Poświadczony notarialnie i poręczony przez dwie osoby weksel· Wpis do ewidencji działalności gospodarczej· Zaświadczenie o niekaralności
Warszawa, Poznań, Wrocław, Katowice, Kraków (mazowieckie)
Poznań (wielkopolskie)