22 maja 2017
Dla naszego Klienta - dynamicznie rozwijającej się firmy logistycznej, poszukujemy kandydatów z Polski Południowej na stanowisko: Specjalista ds. Spedycji Miejsce pracy: Polska Południowa, Praca w systemie Home Office Nr ref. SS/112/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, wyszukiwanie nowych klientów i przewoźników, przyjmowanie i wystawianie zleceń, monitoring obsługiwanych zleceń, prowadzenie ewidencji realizowanych zleceń, nadzór nad realizacją zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontrola kosztów przewozów i rozliczenia z klientami, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane kierunkowe, doświadczenie na stanowisku spedytora krajowego lub  międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, własna baza przewoźników i klientów – warunek konieczny, umiejętności planowania i szybkiego podejmowania decyzji, bardzo dobra organizacji pracy, samodzielność, komunikatywność, umiejętności negocjacyjne, zdolność samodzielnego podejmowania decyzji oraz rozwiązywania problemów. Oferujemy: możliwość szybkiego awansu zawodowego na stanowisko Kierownika Regionu, stabilną pracę na samodzielnym stanowisku, atrakcyjny system wynagrodzenia, pracę w systemie Home Office, potrzebne narzędzia pracy.
Tychy, Katowice, Zabrze, Gliwice, Bytom, Bielsko-Biała, Pszczyna (śląskie)
16 maja 2017
Progresso dla swojego Klienta, nowoczesnej firmy produkcyjnej, poszukuje kandydatów na stanowisko:   Brygadzista Miejsce pracy: Oleśnica   Obowiązki: • Udział w pracach podległej brygady, • Dbałość o jakość pracy oraz o terminowość wykonania planów produkcyjnych, • Dbałość o urządzenia i stanowiska technologiczne, zgłaszanie awarii, • Kontrola przestrzegania przepisów przeciwpożarowych i BHP • Przygotowanie dokumentacji, raportowanie do Kierownika Produkcji   Wymagania: • Min. 2- letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, • Wykształcenie techniczne, • Umiejętność szybkiego przyswajania wiedzy, • Dobra organizacja pracy, zorientowanie na osiąganie wyznaczonych celów, • Samodzielność, odpowiedzialność, • Znajomość MS Office   Oferujemy: • Umowę o pracę bezpośrednio z pracodawcą, • Interesującą i odpowiedzialną pracę, • Stabilne długotrwałe zatrudnienie, • Możliwość podnoszenia kwalifikacji.   Osoby spełniające wymogi, zainteresowane ofertą proszone są o nadsyłanie CV ze zdjęciem na adres: praca @progresso.net.pl. W tytule wiadomości prosimy podać stanowisko oraz miejsce pracy. Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Prosimy o zamieszczenie klauzuli o ochronie danych osobowych. [Certyfikat MPiPS: 540]
Oleśnica (dolnośląskie)
10 maja 2017
Dla naszego Klienta - renomowanej firmy logistycznej w związku z dynamicznym rozwojem poszukujemy kandydatów z Polski Południowej na stanowisko: Spedytor Międzynarodowy Miejsce pracy: Polska Południowa, Praca w systemie Home Office Nr ref. SM/56/16 Najważniejsze obowiązki: organizacja transportu, pozyskiwanie nowych zleceń, wyszukiwanie nowych klientów i przewoźników, przyjmowanie i wystawianie zleceń, monitoring obsługiwanych zleceń, prowadzenie ewidencji realizowanych zleceń, nadzór nad realizacją zleceń, prowadzenie dokumentacji transportowej, kontrola kosztów przewozów i rozliczenia z klientami, stały kontakt z klientami, z kierowcami i bezpośrednia współpraca z przewoźnikami, budowanie pozytywnych i długotrwałych relacji. Wymagania: wykształcenie min. średnie, preferowane kierunkowe, doświadczenie na stanowisku spedytora krajowego lub  międzynarodowego, komunikatywna znajomość języka angielskiego lub języka niemieckiego, własna baza przewoźników i klientów – warunek konieczny, umiejętności planowania i szybkiego podejmowania decyzji, bardzo dobra organizacji pracy, samodzielność, komunikatywność, umiejętności negocjacyjne, zdolność samodzielnego podejmowania decyzji oraz rozwiązywania problemów. Oferujemy: możliwość szybkiego awansu zawodowego na stanowisko Kierownika Regionu, stabilną pracę na samodzielnym stanowisku, atrakcyjny system wynagrodzenia, pracę w systemie Home Office, potrzebne narzędzia pracy.
9 maja 2017
Katowice, Chorzów, Lędziny, Bytom, Sosnowiec, Siemianowice Śl (śląskie)
Firma Projektanci Kariery to sprawdzony i elastyczny partner w zakresie doradztwa personalnego oraz szkoleniowego wsparcia przedsiębiorstw. Jesteśmy grupą profesjonalistów, która z pasją zajmuje się dostarczaniem rozwiązań dla biznesu z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi. Sprawnie operujemy w obszarze HR na rynku polskim oraz na rynkach międzynarodowych od ponad dekady. Jesteśmy agencją doradztwa personalnego wpisaną do Krajowego Rejestru Agencji Zatrudnienia pod nr 9748.   Obecnie dla naszego Klienta, poszukujemy osoby na stanowisko:   Asystent ds. realizacji projektów Miejsce pracy: Nowy Sącz, woj. małopolskie     OBOWIĄZKI   Wsparcie Kierownika projektu podczas realizacji zadań; Przygotowanie materiałów statusowych oraz raportów projektowych, tworzenie notatek ze spotkań; Prowadzenie dokumentacji okołoprojektowej i zapewnienie jej gotowości na audyt; Współpraca z zespołem projektowym; Dbanie o pełen przepływ informacji oraz wspieranie odpowiedniej komunikacji dotyczącej realizacji projektu;   WYMAGANIA Doświadczenie w realizacji projektów unijnych- warunek konieczny Wyższe wykształcenie; Sumienność w wykonywaniu swoich obowiązków; Bardzo dobre umiejętności interpersonalne i komunikacyjne; Umiejętność zbierania i analizy danych; Umiejętność planowania i organizacji czasu i pracy; Umiejętność pracy w zespole;   OFERUJEMY Możliwości rozwoju w obszarze realizacji projektów unijnych; Zatrudnienie w ramach stosunku pracy lub umowa cywilnoprawna (wg preferencji pracownika); Narzędzia niezbędne do pracy.     Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie CV z nazwą stanowiska w temacie wiadomości.   Informujemy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatami. Kandydatom zapewniamy poufność, możliwość kontaktu w dogodnych godzinach, informację zwrotną na temat przebiegu rekrutacji oraz jasny i przejrzysty proces rekrutacji.   W razie pytań zapraszamy do kontaktu z naszym Działem Rekrutacji.   Prosimy dopisz w swojej aplikacji klauzulę o treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji obecnego jak i przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2015 r. poz. 2135, z późn. zm.). Przyjmuję także do wiadomości, iż przysługuje mi prawo do kontroli oraz przetwarzania tych danych, w tym także prawo do ich poprawiania.”
Wadowice, Kraków, Nowy Sącz, Tarnów (małopolskie)
24 kwietnia 2017
13 kwietnia 2017
Ruda Śląska, Chorzów, Zabrze, Gliwice, Rybnik, Sosnowiec (śląskie)