1 września 2017
Opis StanowiskaGrupa Work Service działa od 1999 roku i jest największą agencją zatrudnienia w Polsce. Oferujemy pracę tymczasową, stałą i za granicą. Każdego roku dzięki nam zatrudnienie znajduje blisko 300 tysięcy osób. Już ponad 3000 pracodawców wybrało Work Service na swojego partnera w biznesie, dlatego jesteśmy w stanie znaleźć dla Ciebie najbardziej odpowiednie miejsce pracy u sprawdzonych pracodawców. Nr wpisu do Rejestru Agencji Zatrudnienia: 2010.Dla naszego klienta, lidera na rynku poszukujemy kandydata na stanowiskoOPERATOR / MAGAZYNIERZAKRES OBOWIĄZKÓW:- Konfekcjonowanie i kompletowanie zamówień,- Formownie towaru na paletach logistycznych,- Weryfikacja kompletacji na podstawie listy kontrolnej,- Obsługa wózków widłowych (opcja),- Kontrola stanów magazynowych i realizacji zamówień,CZEGO OCZEKUJEMY?- zaangażowanie, sprawność fizyczna,- dyspozycyjność,- umiejętność pracy zespołowej- uprawnienia na kierowanie wózkiem widłowym (mile widziane) CO OFERUJEMY?- atrakcyjne wynagrodzenie,- pracę od poniedziałku do piątku w systemie dwuzmianowym,- stabilną pracę w strukturach nowoczesnej firmy i możliwość poznania zasad jej funkcjonowania,- możliwość własnego rozwoju i zdobycia nowych doświadczeń,- przyjazną atmosferę.
Mielec (podkarpackie)
W związku z dynamicznym rozwojem firmy branży spożywczej pilnie poszukujemy do pracy na poniższe stanowiska: 1) PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ - ŚMIGIEL - do wyboru przez Ciebie godziny pracy w zależności od etatu: 1. PEŁEN ETAT praca na dwie zmiany: 6-14 - I zmiana jeden tydzień plus ewentualnie sobota-dojazd z Kościana do Śmigla gratis na koszt firmy (przystanki Ponin+Czacz) plus sobota jeżeli są potrzeby produkcyjne; 14-22 - II zmiana co drugi tydzień, jeżeli praca na cały etat na dwie zmiany - dojazd z Kościana do Śmigla gratis na koszt firmy (przystanki Ponin+Czacz) i wtedy sobota jest wolna 2. NIEPEŁEN ETAT - praca dodatkowa w godz. 17-21 - praca polegająca głównie na krojeniu mięsa - możliwość pracy i dorobienia nawet posiadając inne zajęcia czy inną pracę, w przypadku większej grupy osób możliwość organizacji busa,  2) PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ - RAKONIEWICE - praca tylko na jedną zmianę w godz. 6-14 3) III ZMIANA MYJĄCA - praca na jedną zmianę w godzinach 22-6 mycie i sprzątanie zakładu produkcyjnego 4) BRYGADZISTA - ŚMIGIEL - organizacja pracy danej zmiany produkcyjnej 5) MAGAZYNIER - ŚMIGIEL - doświadczenie na magazynie 6) KIEROWNIK PRODUKCJI - ŚMIGIEL - doświadczenie w zarządzaniu produkcją NA TYCH POWYŻSZYCH STANOWISKACH WYMAGANE JEST SKOŃCZONE 18 LAT ORAZ KSIĄŻECZKA SANEPID.  MY WSZYSTKIM PRACOWNIKOM GWARANTUJEMY FIRMOWEGO LEKARZA, SZKOLENIA BHP, JAK I ODZIEŻ OCHRONNĄ. Zapraszamy Cię do nas bardzo serdeczne na produkcję - oferujemy możliwość dobrej pracy, atrakcyjnych warunków wynagrodzenia oraz pełną satysfakcję zawodową. Poszukujemy również osób na poniższe stanowiska biurowe:   1) PRACOWNIK BIUROWY - znajomość MS OFFICE, obsługa urządzeń biurowych, dyspozycyjność, odpowiedzialność, pozytywne nastawienie do otoczenia, dobra organizacja pracy i ustalanie priorytetów, 2) SPECJALISTA DS. LOGISTYKI - ŚMIGIEL Opis stanowiska: ü organizacja dostaw ü współpraca z firmami transportowymi ü dobra współpraca z innymi działami w firmie, w tym z działem zaopatrzenia, handlu Wymagania: Ø wykształcenie wyższe kierunkowe: logistyka  Ø doświadczenie w dziale logistyki Ø praktyczna wiedza z zakresu logistyki Ø wysoki poziom zdolności organizacyjnych Ø umiejętność pracy w zespole Ø znajomość języka angielskiego na poziomie przynajmniej podstawowym Oferujemy: Ø pracę z doświadczonym zespołem w prężnie rozwijającej się firmie Ø możliwość rozwoju zawodowego Ø ciągłe podnoszenie kwalifikacji Ø atrakcyjne warunki pracy Ø umowę o pracę  3) SPECJALISTA DS. KSIĘGOWOŚCI - ŚMIGIEL Opis stanowiska: ü księgowanie dokumentów ü sprawdzanie dokumentów księgowych pod względem formalnym i rachunkowym ü sporządzanie raportów i zestawień ü przygotowywanie analiz ü udział w przygotowaniu budżetu i prognoz ü monitorowanie zmian w przepisach Wymagania: Ø wykształcenie wyższe kierunkowe: księgowość, finanse, rachunkowość,  Ø minimum 1-2 letnie doświadczenie w dziale księgowości lub rachunkowości Ø praktyczna wiedza z zakresu księgowości Ø wysoki poziom zdolności analitycznych Ø umiejętność pracy w zespole Ø mile widziana znajomość języka angielskiego Ø znajomość programu SAP oraz innych programów finansowo-księgowych będzie dodatkowym atutem Oferujemy: Ø pracę w młodym zespole w prężnie rozwijającej się firmie Ø możliwość rozwoju zawodowego Ø ciągłe podnoszenie kwalifikacji Ø atrakcyjne warunki pracy 4) SPECJALISTA DS. MARKETINGU - ŚMIGIEL Wymagania: • wykształcenie wyższe, preferowane w zakresie marketingu, • doświadczenie na podobnym stanowisku • znajomość nowoczesnych narzędzi marketingowych • wysokie umiejętności w zakresie nawiązywania i utrzymywania dobrych relacji z ludźmi • samodzielność i inicjatywę w myśleniu i działaniu • zaangażowanie w realizację zadań zawodowych • prawo jazdy kat. B • znajomość języka angielskiego lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem Oferujemy: • pracę w młodym zespole w prężnie rozwijającej się firmie • odpowiedzialne stanowisko w strukturach Działu Marketingu i Sprzedaży • ciekawą i twórczą pracę, która daje możliwość współtworzenia strategii marketingowej • możliwość rozwoju zawodowego i awansu oraz podnoszenia kwalifikacji Wszystkie osoby zainteresowane prosimy o przysyłanie swoich aplikacji - super praca czeka na Was w Śmiglu - zapraszamy serdecznie. ZATRUDNIAMY KAŻDEGO DNIA WSZYSTKIE OSOBY CHĘTNE I ZDOLNE DO PRACY - SUPER PRACA CZEKA WŁAŚNIE NA CIEBIE - PRZYBYWAJ DO NAS I CIESZ SIĘ DOBRĄ PRACĄ.
Śmigiel (wielkopolskie)
W związku z dynamicznym rozwojem firmy branży spożywczej pilnie poszukujemy do pracy na poniższe stanowiska: 1) PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ - ŚMIGIEL - do wyboru przez Ciebie godziny pracy w zależności od etatu: 1. PEŁEN ETAT na dwie zmiany - 6-14 - I zmiana jeden tydzień plus ewentualnie sobota-dojazd z Kościana do Śmigla gratis na koszt firmy (przystanki Ponin+Czacz) plus wtedy jeżeli są potrzeby produkcyjne sobota; 14-22 - II zmiana co drugi tydzień, jeżeli praca na cały etat na dwie zmiany - dojazd z Kościana do Śmigla gratis na koszt firmy (przystanki Ponin+Czacz) i wtedy sobota jest wolna 2. NIEPEŁEN ETAT - praca dodatkowa w godz. 17-21 - możliwość pracy i dorobienia nawet posiadając inne zajęcia czy inną pracę 2) PRACOWNIK PRODUKCJI SPOŻYWCZEJ - RAKONIEWICE - praca tylko na jedną zmianę w godz. 6-14 3) III ZMIANA MYJĄCA - praca na jedną zmianę w godzinach 22-6 mycie i sprzątanie zakładu produkcyjnego 4) BRYGADZISTA - ŚMIGIEL - organizacja pracy danej zmiany produkcyjnej 5) MAGAZYNIER - ŚMIGIEL - doświadczenie na magazynie 6) KIEROWNIK PRODUKCJI - ŚMIGIEL - doświadczenie w zarządzaniu produkcją NA TYCH POWYŻSZYCH STANOWISKACH WYMAGANE JEST SKOŃCZONE 18 LAT ORAZ KSIĄŻECZKA SANEPID.  MY WSZYSTKIM PRACOWNIKOM GWARANTUJEMY FIRMOWEGO LEKARZA, SZKOLENIA BHP, JAK I ODZIEŻ OCHRONNĄ. Zapraszamy Cię do nas bardzo serdeczne na produkcję - oferujemy możliwość dobrej pracy, atrakcyjnych warunków wynagrodzenia oraz pełną satysfakcję zawodową. Poszukujemy również osób na poniższe stanowiska biurowe:   1) PRACOWNIK BIUROWY - znajomość MS OFFICE, obsługa urządzeń biurowych, dyspozycyjność, odpowiedzialność, pozytywne nastawienie do otoczenia, dobra organizacja pracy i ustalanie priorytetów, 2) SPECJALISTA DS. LOGISTYKI - ŚMIGIEL Opis stanowiska: ü organizacja dostaw ü współpraca z firmami transportowymi ü dobra współpraca z innymi działami w firmie, w tym z działem zaopatrzenia, handlu Wymagania: Ø wykształcenie wyższe kierunkowe: logistyka  Ø doświadczenie w dziale logistyki Ø praktyczna wiedza z zakresu logistyki Ø wysoki poziom zdolności organizacyjnych Ø umiejętność pracy w zespole Ø znajomość języka angielskiego na poziomie przynajmniej podstawowym Oferujemy: Ø pracę z doświadczonym zespołem w prężnie rozwijającej się firmie Ø możliwość rozwoju zawodowego Ø ciągłe podnoszenie kwalifikacji Ø atrakcyjne warunki pracy Ø umowę o pracę  3) SPECJALISTA DS. KSIĘGOWOŚCI - ŚMIGIEL Opis stanowiska: ü księgowanie dokumentów ü sprawdzanie dokumentów księgowych pod względem formalnym i rachunkowym ü sporządzanie raportów i zestawień ü przygotowywanie analiz ü udział w przygotowaniu budżetu i prognoz ü monitorowanie zmian w przepisach Wymagania: Ø wykształcenie wyższe kierunkowe: księgowość, finanse, rachunkowość,  Ø minimum 1-2 letnie doświadczenie w dziale księgowości lub rachunkowości Ø praktyczna wiedza z zakresu księgowości Ø wysoki poziom zdolności analitycznych Ø umiejętność pracy w zespole Ø mile widziana znajomość języka angielskiego Ø znajomość programu SAP oraz innych programów finansowo-księgowych będzie dodatkowym atutem Oferujemy: Ø pracę w młodym zespole w prężnie rozwijającej się firmie Ø możliwość rozwoju zawodowego Ø ciągłe podnoszenie kwalifikacji Ø atrakcyjne warunki pracy 4) SPECJALISTA DS. MARKETINGU - ŚMIGIEL Wymagania: • wykształcenie wyższe, preferowane w zakresie marketingu, • doświadczenie na podobnym stanowisku • znajomość nowoczesnych narzędzi marketingowych • wysokie umiejętności w zakresie nawiązywania i utrzymywania dobrych relacji z ludźmi • samodzielność i inicjatywę w myśleniu i działaniu • zaangażowanie w realizację zadań zawodowych • prawo jazdy kat. B • znajomość języka angielskiego lub niemieckiego będzie dodatkowym atutem Oferujemy: • pracę w młodym zespole w prężnie rozwijającej się firmie • odpowiedzialne stanowisko w strukturach Działu Marketingu i Sprzedaży • ciekawą i twórczą pracę, która daje możliwość współtworzenia strategii marketingowej • możliwość rozwoju zawodowego i awansu oraz podnoszenia kwalifikacji Wszystkie osoby zainteresowane prosimy o przysyłanie swoich aplikacji - super praca czeka na Was w Śmiglu - zapraszamy serdecznie. ZATRUDNIAMY KAŻDEGO DNIA WSZYSTKIE OSOBY CHĘTNE I ZDOLNE DO PRACY - SUPER PRACA CZEKA WŁAŚNIE NA CIEBIE - PRZYBYWAJ DO NAS I CIESZ SIĘ DOBRĄ PRACĄ.
Śmigiel (wielkopolskie)