EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN LUB OPIEKUNKA DO PANI   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, Feldkirchen- okolice Monachium   Poszukujemy opiekuna lub opiekunki do 90 letniej Pani, która mieszka sama  w domu w Feldkirchen Podopieczna cierpi na kamicę nerkowa, osteoporozę, Parkinsona i częściową inkontynecję.  Podopieczna porusza się przy pomocy wózka- konieczne wsparcie w transferze. Pani potrzebuje potrzebuje towarzystwa i wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z i Internetem. Na miejscu pracy drugi opiekun. Od 24 września! Wymagana komunikatywna/dobra znajomość niemieckiego   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować:   W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekun-feldkirchen” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.   Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.
Feldkirchen (Niemcy)
EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN LUB OPIEKUNKA DO PANI   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, Feldkirchen- okolice Monachium   Poszukujemy opiekuna lub opiekunki do 90 letniej Pani, która mieszka sama  w domu w Feldkirchen Podopieczna cierpi na kamicę nerkowa, osteoporozę, Parkinsona i częściową inkontynecję.  Podopieczna porusza się przy pomocy wózka- konieczne wsparcie w transferze. Pani potrzebuje potrzebuje towarzystwa i wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z i Internetem. Na miejscu pracy drugi opiekun. Od 24 września! Wymagana komunikatywna/dobra znajomość niemieckiego   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować:     W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekun-feldkirchen” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.   Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.
Monachium (Niemcy)
EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN DO PANI   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, Feldkirchen- okolice Monachium   Poszukujemy opiekuna do 90 letniej Pani, która mieszka sama  w domu w Feldkirchen Podopieczna cierpi na kamicę nerkowa, osteoporozę, Parkinsona i częściową inkontynecję.  Podopieczna porusza się przy pomocy wózka- konieczne wsparcie w transferze. Pani potrzebuje potrzebuje towarzystwa i wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z iInternetem. Konieczne wstawanie w nocy- 1-2 razy. Na miejscu drugi opiekun Od 24 września! Wymagana komunikatywna/dobra znajomość niemieckiego   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować:     W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekun-feldkirchen” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.   Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.
Feldkirchen (Niemcy)