A&J Partners rozwija się na rynku od ponad 12 lat i jest wiodącą firmą w zapewnianiu pracy opiekunkom i opiekunom osób starszych w Niemczech a także w pośrednictwie pracy. Nasz zespół to m.in. specjaliści z językiem niemieckim, dział rekrutacji opiekunek z Polski i kadrowa opieka setek pracowników tymczasowych. W związku z ciągłym rozwojem firmy poszukujemy do biura w Centrum Bytomia osoby na stanowisko: Pracownik działu księgowości - Księgowa Miejsce: Centrum miasta Bytom Opis stanowiska / Zakres obowiązków: - Zadaniem księgowej  jest kompletowanie, przygotowanie i księgowanie dokumentów firmowych. - Weryfikacja zapisów na kontach księgowych oraz uzgadnianie sald. - Przygotowywanie sprawozdań finansowych i raportów na zamknięcie miesiąca (rachunkowe i podatkowe). - Zarządzanie danymi pracowniczymi i doskonalenie systemów oraz procedur księgowych. - Przygotowywanie i weryfikacja dokumentacji pracowniczej m.in. zgłoszeniowej, rozliczeniowej (ZUS). - Przygotowywanie deklaracji podatkowych oraz innych rozliczeń publicznoprawnych (PIT, CIT, VAT, PFRON itp.). Wymagania: - Wykształcenie wyższe ekonomiczne, mile widziany kierunek: rachunkowość. - Minimum roczne doświadczenie na stanowisku w dziale księgowości. - Znajomość przepisów podatkowych, UoR, Kodeksu Pracy i innych powiązanych aktów prawnych. - Umiejętność samodzielnego prowadzenia ksiąg rachunkowych oraz kadr i płac. - Bardzo dobra obsługa pakietu MS Office, w szczególności Excel. - Odpowiedzialność i terminowość wykonywanych zadań. - Samodzielność oraz bardzo dobra organizacja pracy.Gwarantujemy: - Atrakcyjne wynagrodzenie i profesjonalne narzędzia pracy. - Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. - Pełne wdrożenie stanowiskowe i rozwój podczas kursów i szkoleń. - Komfortowe godziny pracy między 8:00-16:00, od poniedziałku do piątku. - Udział w wydarzeniach firmowych w przyjaznej atmosferze. APLIKOWANIE: W temacie wiadomości prosimy koniecznie wpisać numer ogłoszenia: AJP/164/061417/B2 Imię i Nazwisko.Aplikacje prosimy wysyłać wraz z poniższą klauzulą na adres: rekrutacja[małpa]ajpartners.pl Klauzula: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez A&J Partners sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Bytom, Piekary Śląskie, Siemianowice Śląskie, Tarnowskie Gó (śląskie)
A&J Partners rozwija się na rynku od ponad 12 lat i jest wiodącą firmą w zapewnianiu pracy opiekunkom i opiekunom osób starszych w Niemczech, a także w pośrednictwie pracy. Nasz zespół to m.in. specjaliści z językiem niemieckim, dział rekrutacji opiekunek z Polski i kadrowa opieka setek pracowników tymczasowych.  W związku z ciągłym rozwojem firmy poszukujemy do biura w Centrum Bytomia osoby na stanowisko: Pracownik administracyjny z językiem niemieckim Miejsce: Centrum miasta Bytom   Opis stanowiska / Zakres obowiązków: - Pomoc w realizacji projektów rekrutacyjnych (przygotowywanie profili kandydatów w języku niemieckim). - Zadaniem pracownika administracyjnego jest obsługa mailowa i telefoniczna klientów z Niemiec. - Zarządzanie i przekierowywanie zapytań zgłaszanych przez klientów w języku niemieckim. - Prace administracyjno-biurowe i zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentów. Wymagania: - Komunikatywna znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie – warunek konieczny. - Doświadczenie w obsłudze klienta będzie dodatkowym atutem. - Kultura osobista oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów. - Bardzo dobra organizacja pracy oraz rzetelne wykonywanie obowiązków. - Entuzjazm i pozytywne nastawienie w podejmowaniu nowych zadań. Gwarantujemy: - Atrakcyjne wynagrodzenie i terminową wypłatę. - Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę. - Szkolenia umożliwiające stały rozwój zawodowy. - Elastyczne godziny pracy między 8:00-16:00 / 10:00-18:00, od poniedziałku do piątku. - Pracę umożliwiającą rozwijanie znajomości języka niemieckim. - Udział w wydarzeniach firmowych w gronie optymistycznych i dynamicznych osób. APLIKOWANIE: W temacie wiadomości prosimy koniecznie wpisać numer ogłoszenia: AJP/163/061417/B2 Imię i Nazwisko.Aplikacje prosimy wysyłać wraz z poniższą klauzulą na adres: rekrutacja[małpa]ajpartners.pl Klauzula: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez A&J Partners sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Bytom, Piekary Śląskie, Siemianowice Śląskie, Tarnowskie Gó (śląskie)
A&J Partners rozwija się na rynku od ponad 12 lat i jest wiodącą firmą w zapewnianiu pracy opiekunkom i opiekunom osób starszych w Niemczech a także w pośrednictwie pracy. Nasz zespół to m.in. specjaliści z językiem niemieckim, dział rekrutacji opiekunek z Polski i kadrowa opieka setek pracowników tymczasowych. W związku z ciągłym rozwojem firmy poszukujemy do biura w Centrum Bytomia osoby na stanowisko: Specjalista ds. rekrutacji i administracji Miejsce: Centrum miasta Bytom   Opis stanowiska / Zakres obowiązków: - Realizowanie projektów rekrutacyjnych na stanowiska z branży opiekuńczej. - Budowanie i zarządzanie bazą danych kandydatów chętnych do pracy. - Współpraca z innymi działami w zakresie realizowania potrzeb rekrutacyjnych. - Prace administracyjno-biurowe działu związane z zatrudnianiem i obsługą pracowników. Wymagania: - Minimum roczne doświadczenie na ww. lub podobnym stanowisku w obsłudze klienta. - Znajomość języka niemieckiego jest mile widziana. - Wysoko rozwinięte umiejętności interpersonalne i kultura osobista. - Umiejętność organizacji pracy własnej oraz zarządzania czasem. - Dobra znajomość pakietu MS Office. Gwarantujemy: - Atrakcyjne wynagrodzenie i terminową wypłatę. - Współpracę z dynamicznymi, pozytywnymi i doświadczonymi osobami w branży HR. - Szkolenia i kursy umożliwiające stały rozwój zawodowy. - Pracę w nowoczesnym biurze w dogodnej lokalizacji (centrum miasta). APLIKOWANIE: W temacie wiadomości prosimy koniecznie wpisać numer ogłoszenia: AJP/156/061417/B2 oraz Imię i Nazwisko.Aplikacje prosimy wysyłać wraz z poniższą klauzulą na adres: rekrutacja[małpa]ajpartners.pl Klauzula: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez A&J Partners sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Bytom. Katowice, Zawiercie, Tychy, Bielsko Biała, Żywiec,, Mep (śląskie)
A&J Partners rozwija się na rynku od ponad 12 lat i jest wiodącą firmą w zapewnianiu pracy opiekunkom i opiekunom osób starszych w Niemczech a także w pośrednictwie pracy. Nasz zespół to m.in. specjaliści z językiem niemieckim, dział rekrutacji opiekunek z Polski i kadrowa opieka setek pracowników tymczasowych. W związku z ciągłym rozwojem firmy poszukujemy do biura w Centrum Bytomia osoby na stanowisko: Pracownik działu handlowego z językiem niemieckim Miejsce: Centrum miasta Bytom Opis stanowiska / Zakres obowiązków: - Zadaniem działu handlowego z j. niemieckim jest stały kontakt mailowy i telefoniczny z klientami zagranicznymi oraz partnerami w Niemczech. - Obsługa i koordynacja aktualnych zleceń oraz pozyskiwanie nowych klientów. - Realizowanie bieżących zadań działu i współpraca z innymi działami firmy. - Prace administracyjno-biurowe i zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentów. Wymagania: - Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i w piśmie - warunek konieczny. - Minimum 2-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku lub/i w obsłudze klienta. - Łatwość w nawiązywaniu kontaktów telefonicznych i umiejętności negocjacyjne. - Praktyczna znajomość pakietu MS Office. - Kultura osobista, komunikatywność, dobra organizacja pracy. Gwarantujemy: - Stabilne zatrudnienie w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku. - Atrakcyjne wynagrodzenie i profesjonalne narzędzia pracy. - Jasną ścieżkę rozwoju dopasowaną do potrzeb i umiejętności pracowników (kursy, szkolenia). - Codzienny kontakt z językiem obcym. - Elastyczne godziny pracy między 8:00-16:00 / 10:00-18:00, od poniedziałku do piątku. - Udział w wydarzeniach firmowych w przyjaznej atmosferze. APLIKOWANIE: W temacie wiadomości prosimy koniecznie wpisać numer ogłoszenia: AJP/155/061417/B2 oraz Imię i Nazwisko.Aplikacje prosimy wysyłać wraz z poniższą klauzulą na adres:rekrutacja[małpa]ajpartners.pl Klauzula: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez A&J Partners sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Bytom. Katowice, Zawiercie, Tychy, Bielsko Biała, Żywiec,, Zwo (śląskie)
A&J Partners rozwija się na rynku od ponad 12 lat i jest wiodącą firmą w zapewnianiu pracy opiekunkom i opiekunom osób starszych w Niemczech a także w pośrednictwie pracy. Nasz zespół to m.in. specjaliści z językiem niemieckim, dział rekrutacji opiekunek z Polski i kadrowa opieka setek pracowników tymczasowych.   W związku z ciągłym rozwojem firmy OTWIERAMY SIĘ NA PRACOWNIKÓW Z CAŁEJ POLSKI i POMAGAMY W RELOKACJI (przeprowadzce) NA ŚLĄSK ! Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko: Specjalista ds. kontaktu z klientem zagranicznym - Język niemiecki PRACA DLA OSÓB Z CAŁEJ POLSKI Miejsce pracy: Bytom (woj. Śląskie) Opis stanowiska / Zakres obowiązków: - Głównym zadaniem specjalisty ds. kontaktów w języku niemieckim jest obsługa obecnych i pozyskiwanie nowych klientów z branży opiekuńczej z terenu Niemiec. - Kontakt telefoniczny i mailowy w języku niemieckim oraz utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami. - Zapewnienie wsparcia klientom poprzez odpowiadanie na ich zapytania i pomoc w skutecznym rozwiązywaniu bieżących problemów. - Współudział w tworzeniu ofert dla klientów niemieckojęzycznych. - Współpraca z innymi działami firmy (m.in. rekrutacyjny, kadrowy) w celu zapewnienia właściwego przepływu informacji. Wymagania: - Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i w piśmie - warunek konieczny. - Gotowość do relokacji (przeprowadzki) na Śląsk/okolice Bytomia - pomagamy w relokacji! - Minimum roczne doświadczenie w obsłudze klienta. - Łatwość w nawiązywaniu kontaktów telefonicznych. - Zapał i kreatywne podejście do pracy. - Komunikatywność i chęć do pracy w zespole. - Naturalna umiejętność budowania dobrych relacji. - Dobra organizacja pracy własnej i umiejętności negocjacyjne. Gwarantujemy: - Wsparcie w relokacji/przeprowadzce w celu podjęcia pracy w Bytomiu. - Stabilne zatrudnienie z atrakcyjnym wynagrodzeniem i terminowymi wypłatami. - Możliwość wykorzystywania umiejętności językowych w codziennej pracy. - Profesjonalne narzędzia do pracy oraz szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje. - Pracę od poniedziałku do piątku w nowoczesnym biurze i dobrej lokalizacji. APLIKOWANIE: W temacie wiadomości prosimy koniecznie wpisać numer ogłoszenia: AJP/162/061417/B2 Imię i Nazwisko.Aplikacje prosimy wysyłać wraz z poniższą klauzulą na adres: rekrutacja[małpa]ajpartners.pl Klauzula: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez A&J Partners sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Bytom, Piekary Śląskie, Siemianowice Śląskie, Tarnowskie Gó (cała Polska)
A&J Partners rozwija się na rynku od ponad 12 lat i jest wiodącą firmą w zapewnianiu pracy opiekunkom i opiekunom osób starszych w Niemczech a także w pośrednictwie pracy. Nasz zespół to m.in. specjaliści z językiem niemieckim, dział rekrutacji opiekunek z Polski i kadrowa opieka setek pracowników tymczasowych.   W związku z ciągłym rozwojem firmy OTWIERAMY SIĘ NA PRACOWNIKÓW Z CAŁEJ POLSKI i POMAGAMY W RELOKACJI (przeprowadzce) NA ŚLĄSK ! Obecnie poszukujemy osoby na stanowisko: Specjalista ds. kontaktu z klientem zagranicznym - Język niemiecki PRACA DLA OSÓB Z CAŁEJ POLSKI Miejsce pracy: Bytom (woj. Śląskie) Opis stanowiska / Zakres obowiązków: - Głównym zadaniem specjalisty ds. kontaktów w języku niemieckim jest obsługa obecnych i pozyskiwanie nowych klientów z branży opiekuńczej z terenu Niemiec. - Kontakt telefoniczny i mailowy w języku niemieckim oraz utrzymywanie pozytywnych relacji z klientami. - Zapewnienie wsparcia klientom poprzez odpowiadanie na ich zapytania i pomoc w skutecznym rozwiązywaniu bieżących problemów. - Współudział w tworzeniu ofert dla klientów niemieckojęzycznych. - Współpraca z innymi działami firmy (m.in. rekrutacyjny, kadrowy) w celu zapewnienia właściwego przepływu informacji. Wymagania: - Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i w piśmie - warunek konieczny. - Gotowość do relokacji (przeprowadzki) na Śląsk/okolice Bytomia - pomagamy w relokacji! - Minimum roczne doświadczenie w obsłudze klienta. - Łatwość w nawiązywaniu kontaktów telefonicznych. - Zapał i kreatywne podejście do pracy. - Komunikatywność i chęć do pracy w zespole. - Naturalna umiejętność budowania dobrych relacji. - Dobra organizacja pracy własnej i umiejętności negocjacyjne. Gwarantujemy: - Wsparcie w relokacji/przeprowadzce w celu podjęcia pracy w Bytomiu. - Stabilne zatrudnienie z atrakcyjnym wynagrodzeniem i terminowymi wypłatami. - Możliwość wykorzystywania umiejętności językowych w codziennej pracy. - Profesjonalne narzędzia do pracy oraz szkolenia i kursy podnoszące kwalifikacje. - Pracę od poniedziałku do piątku w nowoczesnym biurze i dobrej lokalizacji. APLIKOWANIE: W temacie wiadomości prosimy koniecznie wpisać numer ogłoszenia: AJP/162/060717/B2 Imię i Nazwisko.Aplikacje prosimy wysyłać wraz z poniższą klauzulą na adres: rekrutacja[małpa]ajpartners.pl Klauzula: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy przez A&J Partners sp. z o.o. dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z 29.08.1997 o ochronie danych osobowych Dz. U. z 2002 r. nr 101, poz. 926 z późn. zm.).
Katowice, Czestochowa, Sosnowiec, Gliwice, Bytom (cała Polska)