EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN DO MAŁŻEŃSTWA   CZEKAMY NA TWOJE ZGŁOSZENIE!!   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, okolice Kassel.   Poszukujemy opiekuna do 81 letniej Pani i 80 letniego Pana, którzy mieszkają  w mieszkaniu w  okolicy  Kassel. Pani ma początki demencji i cierpi na inkontynencję, porusza się przy pomocy rollatora. Pan ma początki demencji, inkontynecję,  najchętniej leży w łóżku do posiłków wstaje i porusza się przy pomocy wózka. Podopieczni potrzebują wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z   Internetem Od zaraz na miesiąc! Wymagana podstawowa/komunikatywna znajomość niemieckiego Stawka: 1900 euro!   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować:   W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekunka-kassel” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.     Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.   Administratorem danych osobowych jest EuropaPflege 24 Sp. z o.o. sp.k z siedzibą w Krakowie ul. Wadowicka 6, NIP 676-253-85-28, REGON 368615593,ogłaszająca rekrutację.   Dane osobowe zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody również na potrzeby przyszłych rekrutacji. Dane będą przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, która może być w każdej chwili cofnięta. Dane będą przetwarzane do czasu zakończenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia osobnej zgody na udział w przyszłych rekrutacjach dane będą przetwarzane do cofnięcia zgody nie dłużej niż przez okres 12 miesięcy. Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Odbiorcami danych są: podmioty obsługujące stronę internetową, osoby upoważnione do przetwarzania Pani / Pana danych osobowych, podmioty powiązane z Administratorem, pomioty przetwarzające dane. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.
Kassel (Niemcy)
  EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN DO MAŁŻEŃSTWA   CZEKAMY NA TWOJE ZGŁOSZENIE!!   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, okolice Kassel.   Poszukujemy opiekuna do 81 letniej Pani i 80 letniego Pana, którzy mieszkają  w mieszkaniu w  okolicy  Kassel. Pani ma początki demencji i cierpi na inkontynencję, porusza się przy pomocy rollatora. Pan ma początki demencji, inkontynecję,  najchętniej leży w łóżku do posiłków wstaje i porusza się przy pomocy wózka. Podopieczni potrzebują wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z   Internetem Od zaraz na miesiąc! Wymagana podstawowa/komunikatywna znajomość niemieckiego Stawka: 1550 euro!   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować: W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekunka-kassel” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.     Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.   Administratorem danych osobowych jest EuropaPflege 24 Sp. z o.o. sp.k z siedzibą w Krakowie ul. Wadowicka 6, NIP 676-253-85-28, REGON 368615593,ogłaszająca rekrutację.   Dane osobowe zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody również na potrzeby przyszłych rekrutacji. Dane będą przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, która może być w każdej chwili cofnięta. Dane będą przetwarzane do czasu zakończenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia osobnej zgody na udział w przyszłych rekrutacjach dane będą przetwarzane do cofnięcia zgody nie dłużej niż przez okres 12 miesięcy. Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Odbiorcami danych są: podmioty obsługujące stronę internetową, osoby upoważnione do przetwarzania Pani / Pana danych osobowych, podmioty powiązane z Administratorem, pomioty przetwarzające dane. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.
Kassel (Niemcy)
Miejsce: Karlsruhe Data wyjazdu: 2018-10-31 Długość zlecenia: 2 miesiące Wynagrodzenie: 1500 netto/ miesiąc Znajomość języka: dobry Podopieczny: Podopiecznym jest 85-letni mężczyzna. Senior cierpi na początkującą demencje, cukrzycę, jest częściowo inkontynentny, jest po prawostronnym wylewie. Obecnie porusza się przy balkoniku bądź na wózku inwalidzkim. Opis oferty: Senior potrzebuje głównie pełnej pomocy przy prysznicu, higienie, toalecie ( nosi pampersy- częściowa inkontynencja moczowa i kałowa). Mężczyzna przebiera się samodzielnie. Ma drobne problemy z mową. Ze względu na początkującą demencję bywa lekko zdezorientowany. Senior mieszka z żoną (jest sprawna, nie wymaga opieki). Dla opiekunki jest osobne mieszkanie. Poszukujemy osoby z dobrą znajomością j. niemieckiego oraz doświadczeniem w opiece osób starszych. Wynagrodzenie: 1500 € netto/ miesiąc + zwrot kosztów podróży. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt pod numerami telefonu: 789-211-201 789-211-202 Bądź o wysłanie SMS od treści OPIEKA (niezwłocznie oddzwonimy)
Karlsruhe, Stuttgart (Niemcy)
  EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN DO MAŁŻEŃSTWA   CZEKAMY NA TWOJE ZGŁOSZENIE!!   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, okolice Kassel.   Poszukujemy opiekuna do 81 letniej Pani i 80 letniego Pana, którzy mieszkają  w mieszkaniu w  okolicy  Kassel. Pani ma początki demencji i cierpi na inkontynencję, porusza się przy pomocy rollatora. Pan ma początki demencji, inkontynecję,  najchętniej leży w łóżku do posiłków wstaje i porusza się przy pomocy wózka. Podopieczni potrzebują wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z   Internetem Od 14 października na miesiąc! Wymagana podstawowa/komunikatywna znajomość niemieckiego Stawka: 1550 euro!   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować:   W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekunka-kassel” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.     Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.   Administratorem danych osobowych jest EuropaPflege 24 Sp. z o.o. sp.k z siedzibą w Krakowie ul. Wadowicka 6, NIP 676-253-85-28, REGON 368615593,ogłaszająca rekrutację.   Dane osobowe zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody również na potrzeby przyszłych rekrutacji. Dane będą przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, która może być w każdej chwili cofnięta. Dane będą przetwarzane do czasu zakończenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia osobnej zgody na udział w przyszłych rekrutacjach dane będą przetwarzane do cofnięcia zgody nie dłużej niż przez okres 12 miesięcy. Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Odbiorcami danych są: podmioty obsługujące stronę internetową, osoby upoważnione do przetwarzania Pani / Pana danych osobowych, podmioty powiązane z Administratorem, pomioty przetwarzające dane. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.
Kassel (Niemcy)
  EuropaPflege oferuje legalną pracę osobom chętnym do pracy na stanowisku:   OPIEKUN DO MAŁŻEŃSTWA   CZEKAMY NA TWOJE ZGŁOSZENIE!!   Miejsce wykonywania pracy – Niemcy, okolice Kassel.   Poszukujemy opiekuna do 81 letniej Pani i 80 letniego Pana, którzy mieszkają  w mieszkaniu w  okolicy  Kassel. Pani ma początki demencji i cierpi na inkontynencję, porusza się przy pomocy rollatora. Pan ma początki demencji, inkontynecję,  najchętniej leży w łóżku do posiłków wstaje i porusza się przy pomocy wózka. Podopieczni potrzebują wsparcia w codziennych czynnościach (toaleta, kąpiel) oraz prostych czynnościach związanych z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie). Do dyspozycji własny pokój z   Internetem Od 14 października na miesiąc! Wymagana komunikatywna/dobra znajomość niemieckiego Stawka: 1550 euro!   Obowiązki: - pomoc podopiecznemu przy codziennych czynnościach (toaleta). - proste prace związane z prowadzeniem gospodarstwa domowego (zakupy, sprzątanie, gotowanie)   Wymagania: - komunikatywna/dobra znajomość języka niemieckiego - doświadczenie w opiece nad osobą starszą i/lub gotowość do świadczenia pomocy osobie starszej - odpowiedzialność, życzliwość i cierpliwość   Oferujemy:   - atrakcyjne i uczciwe wynagrodzenie, uzależnione od znajomości języka i kwalifikacji - legalne zatrudnienie przez polską agencję zatrudnienia - bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie - organizację wyjazdu do i z Niemiec oraz pokrycie jego kosztów - ubezpieczenie na terenie Polski oraz Niemiec (druk A1, karta EKUZ) - odprowadzenie składek na ubezpieczenie społeczne - wypłatę wynagrodzenia do 10. każdego miesiąca w EUR lub PLN - stałą opiekę koordynatora i możliwość ciągłego kontaktu z firmą podczas pobytu w Niemczech - indywidualne podejście do potrzeb i oczekiwań kandydatów   Jak aplikować:   W CV proszę umieścić klauzulę o Ochronie Danych Osobowych. Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania się z wybranymi kandydatami.   W razie pytań można się z nami kontaktować również telefonicznie – wysyłając SMS o treści „opiekunka-kassel” pod numer:504 393 452 lub 517 713 827– oddzwonimy.     Opis firmy:   EuropaPflege to firma aktywnie działająca w branży opieki. W związku z rosnącym zapotrzebowaniem na fachową opiekę dla naszych zagranicznych klientów, poszukujemy wykwalifikowanego personelu, który zapewni starszym osobom troskliwą opiekę i towarzystwo u schyłku ich życia.   Administratorem danych osobowych jest EuropaPflege 24 Sp. z o.o. sp.k z siedzibą w Krakowie ul. Wadowicka 6, NIP 676-253-85-28, REGON 368615593,ogłaszająca rekrutację.   Dane osobowe zbierane są dla potrzeb obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia przez Panią/Pana wyraźnej i dobrowolnej zgody również na potrzeby przyszłych rekrutacji. Dane będą przetwarzane na podstawie wyrażonej przez Panią/Pana zgody, która może być w każdej chwili cofnięta. Dane będą przetwarzane do czasu zakończenia obecnej rekrutacji, a w przypadku wyrażenia osobnej zgody na udział w przyszłych rekrutacjach dane będą przetwarzane do cofnięcia zgody nie dłużej niż przez okres 12 miesięcy. Przysługuje Pani/Panu prawo do wycofania zgody w dowolnym momencie, przy czym cofnięcie zgody nie ma wpływu na zgodność przetwarzania, którego dokonano na jej podstawie przed cofnięciem zgody. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych). Odbiorcami danych są: podmioty obsługujące stronę internetową, osoby upoważnione do przetwarzania Pani / Pana danych osobowych, podmioty powiązane z Administratorem, pomioty przetwarzające dane. Podanie danych w zakresie określonym przepisami ustawy z dnia 26 czerwca 1974 r. Kodeks pracy oraz aktów wykonawczych jest dobrowolne, ale konieczne do przeprowadzenia rekrutacji. Podanie dodatkowych danych osobowych jest dobrowolne i wymaga Pani/Pana wyraźnej zgody.
10 października 2018
Hausengel (wpis KRAZ nr 10603) jest przedsiębiorstwem rodzinnym, które oferuje zadowolonym opiekunkom wyselekcjonowane i sprawdzone zlecenia już od 2005 roku. Nasze wieloletnie doświadczenie pokazuje, że jedynie z sercem możemy osiągnąć sukces. Dlatego nasze koordynatorki codziennie starają się zapewnić Państwu zasłużony szacunek, bezpieczeństwo, partnerstwo, a przede wszystkim wsparcie.  Zachęcamy, aby stali się Państwo częścią rodziny Hausengel i poczuli „kompleksową opiekę“!   Opiekun/-ka seniora w Niemczech Nasza oferta: -  Średnie wynagrodzenie miesięczne 1410 € netto – możliwość negocjacji. -  Legalność, partnerstwo i przejrzyste warunki. -  Wszystkie umowy i dokumenty w języku polskim. -  Przejrzysta umowa oraz pakiet ubezpieczeńw Niemczech. -  Szeroki wachlarz dokładnie sprawdzonych zleceń. -  Bezpłatne szkolenia zakończone niemieckim certyfikatem IHK. -  Opłacamy kurs językowy w kwocie 75€. -  Wsparcie osobistego koordynatora we wszystkich sprawach, a w nagłych przypadkach dostępność 24 h na dobę 365 dni w roku. -  Przejmujemy wszelkie kwestie formalne, oferujemy kompleksową pomoc w uzyskaniu niezbędnych pozwoleń i dokumentów. -  Bezpłatne zakwaterowanie i wyżywienie na miejscu zlecenia. -  Brak opłat za pośrednictwo i zwrot kosztów podróży. -  Premie specjalne z okazji Świąt Bożego Narodzenia i Wielkanocy oraz Program Premiowy „Kompleksowa Opieka” z atrakcyjnymi nagrodami.   Hausengel to partner dla Państwa, jeśli: -  Chce Pan/Pani pracować w Niemczech i zarabiać w euro. -  Posługuje się Pan/Pani językiem niemieckim przynajmniej w stopniu komunikatywnym i chce odświeżyć jego znajomość. -  Ma Pan/Pani wiele serca i zrozumienia dla osób wymagających opieki. -  Chce się Pan/Pani poczuć otoczony/otoczona „kompleksową opieką”!   Zapraszamy do kontaktu! Tel. 61 415 13 08
Różne Lokalizacje Na Terenie Niemiec (Niemcy)