W związku z ciągłym rozwojem firmy Pronobel, do naszego zespołu poszukujemy osób do pracy w zakresie Obsługi Klienta Niemieckiego:   Pracownik ds. Obsługi Klienta z językiem niemieckim MIEJSCE PRACY: Biuro w centrum miasta Gliwice     Obowiązki:   - Zadaniem pracownika obsługi klienta jest kontakt telefoniczny oraz mailowy w języku niemieckim - Przedstawianie klientom profili kandydatów do podjęcia pracy - Koordynacja projektów oraz zapewnienie prawidłowego obiegu dokumentów - Realizacja bieżących zapytań od klientów i utrzymywanie dobrych relacji   Wymagania:   - Bardzo dobra znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie - Dynamiczne działanie i dokładność - Kreatywność w poszukiwaniu rozwiązań - Umiejętności negocjacyjne i interpersonalne - Kultura osobista oraz łatwość w nawiązywaniu kontaktów     Oferujemy:   - Atrakcyjne wynagrodzenie - Umowę o pracę na pełny etat od początku współpracy - Bezpłatne lekcje języków obcych - Świetną atmosferę w pracy - Pracę w dynamicznym i zgranym zespole - Stacjonarną pracę biurową w centrum Gliwic - Rozwój zawodowy i szkolenia stanowiskowe - Profesjonalne narzędzia pracy - Stabilność zatrudnienia     Aplikacje prosimy wysyłać za pośrednictwem serwisu profesja.pl   W przesyłanych dokumentach prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji  zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r. Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 923 ze zm."
Gliwice (śląskie)
NSG Group, której częścią jest firma Pilkington IGP Sp. z o.o., to jeden z największych światowych producentów szkła i produktów szklanych dla budownictwa oraz motoryzacji. Na całym świecie zatrudniamy ok. 27 000 pracowników. Firma Pilkington IGP Sp. z o.o. zajmująca się produkcją szkła na potrzeby budownictwa otworzyła nowy zakład zlokalizowany w Miedniewicach koło Skierniewic, w którym produkowane będą kordy szklane do pasków rozrządu, używane w branży motoryzacyjnej.   W związku z powstaniem nowego zakładu, poszukujemy do pracy kandydatów na stanowisku:   SPECJALISTA DS. WSPARCIA PRODUKCJI Nr ref. SDP/NGF Miejsce pracy: Miedniewice Ilość stanowisk: 1     Do głównych zadań osoby zatrudnionej na stanowisku należeć będzie: zarządzanie kontrolą jakości w zakładzie organizacja i prowadzenie jakościowych testów laboratoryjnych organizacja i planowanie procedur technicznego utrzymania ruchu w zakresie prewencyjnym i reaktywnym planowanie oraz kontrola zapasów magazynowych części zamiennych w zakładzie administracja biurowa w zakładzie organizacja spotkań   Kandydaci na to stanowisko powinni spełniać następujące wymagania: wykształcenie wyższe techniczne dobra znajomość języka angielskiego bardzo dobra znajomość pakietu MS Office – w szczególności MS Excel bardzo dobra organizacja pracy   Oferujemy: Dofinansowanie do wczasów Możliwość przystąpienia do Ubezpieczenia Grupowego na Życie wraz z opieką medyczną Możliwość przystąpienia do Kasy Zapomogowo-Pożyczkowej Dodatkowe świadczenia świąteczne Możliwość przystąpienia do pracowniczego programu inwestycyjnego   Zainteresowanych Kandydatów prosimy o przesłanie aplikacji zawierających życiorys oraz list motywacyjny (koniecznie z zaznaczeniem numeru referencyjnego) do dnia 7 lipca 2017 r. poprzez email.     Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi Kandydatami.   Proszę o załączenie oświadczenia o następującej treści: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997  o ochronie danych osobowych (Dz. U. nr 133, poz. 883).
Miedniewice, Skierniewice (łódzkie)
Dynamicznie rozwijająca się firma, zajmująca się sprzedażą maszyn i narzędzi na Rynek Europejski zatrudni pracowników z dobrą znajomością języka rumuńskiegoStanowisko: Opiekun klienta ze znajomością języka rumuńskiego Miejsce pracy: RzeszówNR REF: RU/RZ/2017Kluczowe obowiązki: Stały kontakt z klientami firmyOpracowywanie ofert handlowychKompleksowa (telefoniczna i mailowa) obsługa zamówieńBieżąca obsługa logistyczna dostawRealizowanie planów sprzedażyFachowe doradztwo techniczneSprawowanie kontroli nad dokumentacjąOd kandydatów oczekujemy:Bardzo dobrej znajomości języka rumuńskiego w mowie i piśmieUmiejętności organizacji pracy własnej KomunikatywnościPomysłowościZnajomości obsługi komputeraMotywacji do pracy i nauki Zorientowania na sukces osobisty i firmyDodatkowym plusem będzie doświadczenie w sprzedażyGwarantujemy: Szkolenie umożliwiające wdrożenie w obowiązkiZatrudnienie na podstawie umowy o pracę (pełny etat)Wynagrodzenie składające się z podstawy, prowizji i premiiPraca biurowa w godzinach 8-16 od poniedziałku do piątkuWłasne stanowisko pracyPozytywną atmosferę w pracyOsoby zainteresowane ofertą prosimy o przesyłanie aplikacji z nazwą stanowiska w tytule wiadomości poprzez formularz zgłoszeniowy. Równocześnie uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.Prosimy o dopisanie klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych - tekst jednolity: Dz. U. 2015 poz. 2135 z późn. zm.)"
Rzeszów (podkarpackie)
Firma działająca w branży maszyn i narzędzi poszukuje pracowników z biegłą znajomością języka włoskiegoStanowisko: Specjalista ds. obsługi klienta z językiem włoskimMiejsce pracy: RzeszówNR REF: WŁ/RZ/2017Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za:Pozyskiwanie nowych klientów oraz ich kompleksową obsługę Telefoniczną i mailową obsługę realizacji zamówieńPrzygotowywanie ofert handlowychBieżącą obsługę logistyczną dostawRealizowanie planów sprzedażyBranżowe doradztwo techniczneNadzór nad dokumentacjąWymagania stawiane kandydatom to:Znajomość w mowie i piśmie języka włoskiego Umiejętności interpersonalneDobra organizacja pracy własnejBiegła obsługa komputera Kreatywność Umiejętność planowania i organizacji pracy własnej Motywacja do pracy, dążenie do rozwoju osobistegoDodatkowym atutem będzie doświadczenie w sprzedażyFirma gwarantuje:Szkolenie wdrażające w obowiązkiUmowę o pracę na pełny etatWynagrodzenie podstawa + prowizja + premiaPraca biurowa od poniedziałku do piątku w godzinach 8-16Własne stanowisko pracyPrzyjazną atmosferę w pracyKandydatów zainteresowanych ofertą prosimy o przesyłanie aplikacji z nazwą stanowiska w tytule wiadomości poprzez formularz zgłoszeniowy. Uprzejmie informujemy, iż skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych dla realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dn. 29.08.97 roku o ochronie danych osobowych - tekst jednolity: Dz. U. 2015 poz. 2135 z późn. zm.)"