ARTANO Sp. z o.o.   W związku z intensywnym rozwojem naszej firmy zatrudnimy osobę na stanowisko:   Przedstawiciel Handlowy do sprzedaży węgla   Miejsce pracy: Białystok (podlaskie), Suwałki (podlaskie), Tłuszcz (mazowieckie), Siedlce (mazowieckie), Kętrzyn (warmińsko-mazurskie), Parczew (lubelskie), Świdnik (lubelskie), Zgierz (łódzkie), Piotrków Trybunalski (łódzkie), Września (wielkopolskie), Kalisz (wielkopolskie)   Nr ref: PH/jobs.pl Forma zatrudnienia: Pełny etat   Zadania: pozyskiwanie klientów sprzedaż węgla na wyznaczonym terenie realizacja wyznaczonych planów Oczekiwania: min. wykształcenie średnie mile widziane doświadczenie w handlu węglem dobra organizacja pracy własnej prawo jazdy kat. B Zapewniamy: zatrudnienie na umowę o pracę konkurencyjne wynagrodzenie samochód i inne narzędzia pracy
Zgierz, Piotrków Trybunalski (łódzkie)
ARTANO Sp. z o.o.   W związku z intensywnym rozwojem naszej firmy zatrudnimy osobę na stanowisko:   Przedstawiciel Handlowy do sprzedaży węgla   Miejsce pracy: Białystok (podlaskie), Suwałki (podlaskie), Tłuszcz (mazowieckie), Siedlce (mazowieckie), Kętrzyn (warmińsko-mazurskie), Parczew (lubelskie), Świdnik (lubelskie), Zgierz (łódzkie), Piotrków Trybunalski (łódzkie), Września (wielkopolskie), Kalisz (wielkopolskie)   Nr ref: PH/jobs.pl Forma zatrudnienia: Pełny etat Zadania: pozyskiwanie klientów sprzedaż węgla na wyznaczonym terenie realizacja wyznaczonych planów Oczekiwania: min. wykształcenie średnie mile widziane doświadczenie w handlu węglem dobra organizacja pracy własnej prawo jazdy kat. B Zapewniamy: zatrudnienie na umowę o pracę konkurencyjne wynagrodzenie samochód i inne narzędzia pracy
Parczew, Świdnik (lubelskie)
Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
Tłuszcz, Siedlce (mazowieckie)
ARTANO Sp. z o.o.   W związku z intensywnym rozwojem naszej firmy zatrudnimy osobę na stanowisko:   Przedstawiciel Handlowy do sprzedaży węgla   Miejsce pracy: Białystok (podlaskie), Suwałki (podlaskie), Tłuszcz (mazowieckie), Siedlce (mazowieckie), Kętrzyn (warmińsko-mazurskie), Parczew (lubelskie), Świdnik (lubelskie), Zgierz (łódzkie), Piotrków Trybunalski (łódzkie), Września (wielkopolskie), Kalisz (wielkopolskie) Nr ref: PH/jobs.pl Forma zatrudnienia: Pełny etat   Zadania: pozyskiwanie klientów sprzedaż węgla na wyznaczonym terenie realizacja wyznaczonych planów Oczekiwania: min. wykształcenie średnie mile widziane doświadczenie w handlu węglem dobra organizacja pracy własnej prawo jazdy kat. B Zapewniamy: zatrudnienie na umowę o pracę konkurencyjne wynagrodzenie samochód i inne narzędzia pracy
Białystok, Suwałki (podlaskie)
13 stycznia 2017
E100 Polska Sp. z o.o. - firma europejska oferująca pełny wachlarz usług niezbędnych dla firm transportowych w krajach WNP i UE. Oferujemy nie tylko karty paliwowe, ale również szeroki pakiet usług. Wykorzystujemy zaawansowaną technologię i charakteryzujemy się indywidualnym podejściem dzięki czemu jesteśmy emitentem najlepszej karty paliwowej.   W związku z rozwojem firmy, poszukujemy osoby na stanowisko:   PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: Rzeszów+ wyjazdy służbowe   Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie: pozyskiwanie i nadzór nad współpracą z aktualnymi Klientami (kontakty telefoniczne oraz spotkania), realizacja założonych celów sprzedażowych, prowadzenie bazy Klientów, analiza konkurencji, prowadzenie akcji marketingowych, raportowanie działań, analiza rynku.   Oczekiwania:   • Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z pozyskiwaniem, obsługą klientów, • Doświadczenie w sprzedaży poparte sukcesami, • Znajomość pakietu MS Office (Excel, Word), • Inicjatywa, bardzo dobra organizacja czasu pracy, • Nastawienie na realizację celów, • Motywacja do pracy, • Gotowość do wyjazdów służbowych, • Prawo jazdy kat. B (własny samochód - gwarantujemy zwrot kosztów wykorzystania auta prywatnego do celów służbowych dla osób posiadających własny środek lokomocji).   Oferujemy:   • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, • Pracę w systemie home office, • Wynagrodzenie podstawowe + premia zależna od realizacji planów, • Realną możliwość rozwoju i awansu, • Pakiet prywatnej opieki medycznej.       Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV za pomocą portalu.   W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę Administratorowi Danych na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. t.j. z 2016 r. poz.922 z póź. zm), prowadzonych przez E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371.   Jednocześnie informujemy, że Administratorem Danych jest E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371., dane są zbierane na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji, bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. t.j. z 2016 r. poz. 922 z póź. zm.), przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.  Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Rzeszów (podkarpackie)
13 stycznia 2017
E100 Polska Sp. z o.o. - firma europejska oferująca pełny wachlarz usług niezbędnych dla firm transportowych w krajach WNP i UE. Oferujemy nie tylko karty paliwowe, ale również szeroki pakiet usług. Wykorzystujemy zaawansowaną technologię i charakteryzujemy się indywidualnym podejściem dzięki czemu jesteśmy emitentem najlepszej karty paliwowej.   W związku z rozwojem firmy, poszukujemy osoby na stanowisko:   PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: Kraków + wyjazdy służbowe   Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie: pozyskiwanie i nadzór nad współpracą z aktualnymi Klientami (kontakty telefoniczne oraz spotkania), realizacja założonych celów sprzedażowych, prowadzenie bazy Klientów, analiza konkurencji, prowadzenie akcji marketingowych, raportowanie działań, analiza rynku.   Oczekiwania:   • Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z pozyskiwaniem, obsługą klientów, • Doświadczenie w sprzedaży poparte sukcesami, • Znajomość pakietu MS Office (Excel, Word), • Inicjatywa, bardzo dobra organizacja czasu pracy, • Nastawienie na realizację celów, • Motywacja do pracy, • Gotowość do wyjazdów służbowych, • Prawo jazdy kat. B (własny samochód - gwarantujemy zwrot kosztów wykorzystania auta prywatnego do celów służbowych dla osób posiadających własny środek lokomocji).   Oferujemy:   • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, • Pracę w systemie home office, • Wynagrodzenie podstawowe + premia zależna od realizacji planów, • Realną możliwość rozwoju i awansu, • Pakiet prywatnej opieki medycznej.       Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV za pomocą portalu.   W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę Administratorowi Danych na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. t.j. z 2016 r. poz.922 z póź. zm), prowadzonych przez E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371.   Jednocześnie informujemy, że Administratorem Danych jest E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371., dane są zbierane na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji, bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. t.j. z 2016 r. poz. 922 z póź. zm.), przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.  Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kraków (małopolskie)
13 stycznia 2017
E100 Polska Sp. z o.o. - firma europejska oferująca pełny wachlarz usług niezbędnych dla firm transportowych w krajach WNP i UE. Oferujemy nie tylko karty paliwowe, ale również szeroki pakiet usług. Wykorzystujemy zaawansowaną technologię i charakteryzujemy się indywidualnym podejściem dzięki czemu jesteśmy emitentem najlepszej karty paliwowej.   W związku z rozwojem firmy, poszukujemy osoby na stanowisko:   PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: Warszawa + wyjazdy służbowe   Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie: pozyskiwanie i nadzór nad współpracą z aktualnymi Klientami (kontakty telefoniczne oraz spotkania), realizacja założonych celów sprzedażowych, prowadzenie bazy Klientów, analiza konkurencji, prowadzenie akcji marketingowych, raportowanie działań, analiza rynku.   Oczekiwania:   • Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z pozyskiwaniem, obsługą klientów, • Doświadczenie w sprzedaży poparte sukcesami, • Znajomość pakietu MS Office (Excel, Word), • Inicjatywa, bardzo dobra organizacja czasu pracy, • Nastawienie na realizację celów, • Motywacja do pracy, • Gotowość do wyjazdów służbowych, • Prawo jazdy kat. B (własny samochód - gwarantujemy zwrot kosztów wykorzystania auta prywatnego do celów służbowych dla osób posiadających własny środek lokomocji).   Oferujemy:   • Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, • Wynagrodzenie podstawowe + premia zależna od realizacji planów, • Realną możliwość rozwoju i awansu, • Pakiet prywatnej opieki medycznej.       Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV za pomocą portalu. W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę Administratorowi Danych na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. t.j. z 2016 r. poz.922 z póź. zm), prowadzonych przez E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371.   Jednocześnie informujemy, że Administratorem Danych jest E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371., dane są zbierane na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji, bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. t.j. z 2016 r. poz. 922 z póź. zm.), przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.  Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Warszawa (mazowieckie)
13 stycznia 2017
E100 Polska Sp. z o.o. - firma europejska oferująca pełny wachlarz usług niezbędnych dla firm transportowych w krajach WNP i UE. Oferujemy nie tylko karty paliwowe, ale również szeroki pakiet usług. Wykorzystujemy zaawansowaną technologię i charakteryzujemy się indywidualnym podejściem dzięki czemu jesteśmy emitentem najlepszej karty paliwowej.   W związku z rozwojem firmy, poszukujemy osoby na stanowisko:   PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: Rzeszów+ wyjazdy służbowe   Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie: pozyskiwanie i nadzór nad współpracą z aktualnymi Klientami (kontakty telefoniczne oraz spotkania), realizacja założonych celów sprzedażowych, prowadzenie bazy Klientów, analiza konkurencji, prowadzenie akcji marketingowych, raportowanie działań, analiza rynku.   Oczekiwania:   Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z pozyskiwaniem, obsługą klientów, Doświadczenie w sprzedaży poparte sukcesami, Znajomość pakietu MS Office (Excel, Word), Inicjatywa, bardzo dobra organizacja czasu pracy, Nastawienie na realizację celów, Motywacja do pracy, Gotowość do wyjazdów służbowych, Prawo jazdy kat. B (własny samochód - gwarantujemy zwrot kosztów wykorzystania auta prywatnego do celów służbowych dla osób posiadających własny środek lokomocji).   Oferujemy:   Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, Pracę w systemie home office, Wynagrodzenie podstawowe + premia zależna od realizacji planów, Realną możliwość rozwoju i awansu, Pakiet prywatnej opieki medycznej.       Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV za pomocą portalu.   W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę Administratorowi Danych na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. t.j. z 2016 r. poz.922 z póź. zm), prowadzonych przez E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371. Jednocześnie informujemy, że Administratorem Danych jest E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371., dane są zbierane na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji, bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. t.j. z 2016 r. poz. 922 z póź. zm.), przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.  Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Rzeszów (podkarpackie)
13 stycznia 2017
E100 Polska Sp. z o.o. - firma europejska oferująca pełny wachlarz usług niezbędnych dla firm transportowych w krajach WNP i UE. Oferujemy nie tylko karty paliwowe, ale również szeroki pakiet usług. Wykorzystujemy zaawansowaną technologię i charakteryzujemy się indywidualnym podejściem dzięki czemu jesteśmy emitentem najlepszej karty paliwowej.   W związku z rozwojem firmy, poszukujemy osoby na stanowisko:   PRZEDSTAWICIEL HANDLOWY Miejsce pracy: Kraków + wyjazdy służbowe   Do zadań zatrudnionej osoby należeć będzie: pozyskiwanie i nadzór nad współpracą z aktualnymi Klientami (kontakty telefoniczne oraz spotkania), realizacja założonych celów sprzedażowych, prowadzenie bazy Klientów, analiza konkurencji, prowadzenie akcji marketingowych, raportowanie działań, analiza rynku.   Oczekiwania:   Doświadczenie w pracy na stanowisku związanym z pozyskiwaniem, obsługą klientów, Doświadczenie w sprzedaży poparte sukcesami, Znajomość pakietu MS Office (Excel, Word), Inicjatywa, bardzo dobra organizacja czasu pracy, Nastawienie na realizację celów, Motywacja do pracy, Gotowość do wyjazdów służbowych, Prawo jazdy kat. B (własny samochód - gwarantujemy zwrot kosztów wykorzystania auta prywatnego do celów służbowych dla osób posiadających własny środek lokomocji).   Oferujemy:   Zatrudnienie na podstawie umowy o pracę, Pracę w systemie home office, Wynagrodzenie podstawowe + premia zależna od realizacji planów, Realną możliwość rozwoju i awansu, Pakiet prywatnej opieki medycznej.       Osoby zainteresowane ofertą prosimy o przesłanie CV za pomocą portalu.   W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę Administratorowi Danych na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej aplikacji dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesów rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych, Dz. U. t.j. z 2016 r. poz.922 z póź. zm), prowadzonych przez E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371. Jednocześnie informujemy, że Administratorem Danych jest E100 POLSKA sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie pod adresem: u. Pory 78/9, 02-757 Warszawa, REGON: 015887371., dane są zbierane na potrzeby przeprowadzenia procesu rekrutacji, bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych w rozumieniu art. 7 pkt 6 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. t.j. z 2016 r. poz. 922 z póź. zm.), przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych oraz możliwość ich poprawiania. Podanie danych osobowych jest dobrowolne.  Informujemy, że skontaktujemy się z wybranymi kandydatami.
Kraków (małopolskie)