Artano w związku z intensywnym rozwojem naszej firmy zatrudnimy osobę na stanowisko:   Przedstawiciel Handlowy do sprzedaży węgla   Numer referencyjny: PH/jobs.pl Miejsce pracy: Białystok (podlaskie), Suwałki (podlaskie), Tłuszcz (mazowieckie), Kętrzyn (warmińsko-mazurskie), Parczew (lubelskie), Świdnik (lubelskie), Zgierz (łódzkie), Piotrków Trybunalski (łódzkie), Września (wielkopolskie), Kalisz (wielkopolskie)       Zadania: pozyskiwanie klientów sprzedaż węgla na wyznaczonym terenie realizacja wyznaczonych planów Oczekiwania: min. wykształcenie średnie mile widziane doświadczenie w handlu węglem dobra organizacja pracy własnej prawo jazdy kat. B Zapewniamy: zatrudnienie na umowę o pracę konkurencyjne wynagrodzenie samochód i inne narzędzia pracy C.V. i list motywacyjny prosimy kierować za
Białystok, Suwałki, Łomża (podlaskie)
Tłuszcz (mazowieckie)
Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
W związku z intensywnym rozwojem naszej firmy zatrudnimy osobę na stanowisko:   Przedstawiciel Handlowy do sprzedaży węgla   Numer referencyjny: PH/jobs.pl Miejsce pracy: Białystok (podlaskie), Suwałki (podlaskie), Tłuszcz (mazowieckie), Kętrzyn (warmińsko-mazurskie), Parczew (lubelskie), Świdnik (lubelskie), Zgierz (łódzkie), Piotrków Trybunalski (łódzkie), Września (wielkopolskie), Kalisz (wielkopolskie)       Zadania: pozyskiwanie klientów sprzedaż węgla na wyznaczonym terenie realizacja wyznaczonych planów Oczekiwania: min. wykształcenie średnie mile widziane doświadczenie w handlu węglem dobra organizacja pracy własnej prawo jazdy kat. B Zapewniamy: zatrudnienie na umowę o pracę konkurencyjne wynagrodzenie samochód i inne narzędzia pracy C.V. i list motywacyjny prosimy kierować za
Parczew, Świdnik (lubelskie)
Zgierz, Piotrków Trybunalski, Tomaszów Mazowiecki, Bełchatów (łódzkie)
Poznań, Września, Kalisz, Gniezno (wielkopolskie)
21 marca 2017
Firma Brevio to zespół profesjonalistów, dla których praca jest pasją, a satysfakcja klienta celem rozwoju firmy. Nasz zespół jest zróżnicowany - tak jak zróżnicowana jest otaczająca nas rzeczywistość - tworzą go zarówno ludzie z wieloletnim doświadczeniem w branży oraz ludzie młodzi budujący swoją drogę zawodową. Obecnie do naszego zespołu poszukujemy osoby na stanowisko: Przedstawiciel handlowy   Do Twoich zadań należeć będzie:- Pozyskiwanie nowych klientów - Realizacja celów i planów sprzedażowych - Analiza rynku na podległym terenie - Budowanie i podtrzymywanie relacji z klientami - Przygotowywanie ofert dla klientów - Negocjowanie umów z klientami - Dbanie o pozytywny wizerunek firmy - Rozwijanie dystrybucji na powierzonym terenieZapraszamy do współpracy osoby, które: - Posiadają prawo jazdy kategorii B - Łatwo nawiązują relacje - są komunikatywne - wykazują się zaangażowaniem w realizację założonych celów i zadań - potrafią poszukiwać niestandardowych rozwiązań i lubią wyzwania - są samozdyscyplinowane - posiadają umiejętności organizacji własnej pracy Oferujemy: - pełny pakiet szkoleń wprowadzających - możliwość pracy, rozwoju i awansu w prężnie rozwijającej się firmie - pracę w zespole profesjonalistów i ludzi z pasją - atrakcyjne warunki finansowe - narzędzia pracy tj.- samochód, komputer, telefon Prosimy o dopisanie następującej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926, ze zm.)."
Polkowice (dolnośląskie)
Strzelin (dolnośląskie)
Kłodzko (dolnośląskie)
21 marca 2017