Zhermapol Sp. z o.o.   Nowoczesna firma o ugruntowanej pozycji na rynku stomatologicznym, działająca w  kilkudziesięciu krajach świata, w związku z dynamicznym rozwojem oraz realizacją nowych projektów, poszukuje kandydata na stanowisko:   Przedstawiciel Regionalny   Miejsce pracy: lubelskie, podkarpackie, świętokrzyskie Nr ref: PR/jobs.pl Forma zatrudnienia: Pełny etat   Opis stanowiska: Rozwój współpracy z obecnymi klientami i aktywne pozyskiwanie nowych odbiorców detalicznych; Realizacja wyznaczonych planów sprzedażowych; Bezpośredni kontakt z klientami oraz koordynacja działań handlowych: Monitorowanie potencjału klientów na danym rynku; monitorowanie działań konkurencji oraz monitorowanie i nadzorowanie dystrybucji wyrobów w obszarze swojego działania. Wymagania:   Wykształcenie minimum średnie; Minimum 2 – letnie doświadczenie w branży stomatologicznej na podobnym stanowisku lub ukończona szkoła dla techników dentystycznych; Praktyczna znajomość technik sprzedaży i obsługi  klientów; Umiejętność pracy pod presją czasu i zadań; Wysoka kultura osobista; komunikatywność, Doskonała organizacja pracy; Prawo jazdy kat. B. Oferujemy: Atrakcyjne wynagrodzenie; Pracę w  rozwijającej się  firmie; Niezbędne narzędzia pracy – samochód służbowy, telefon, laptop; Możliwość rozwoju zawodowego.
Rzeszów (podkarpackie)
Kielce (świętokrzyskie)
20 lipca 2017
Witam serdecznie, jestem przedstawicielem firmy Sky-Personal. W związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy, a co się z tym wiąże zwiększającym się zapotrzebowaniem na fachowcow poszukujemy obecnie osob do pracy na stanowisku hydraulik. • Rodzaj współpracy: Umowa o pracę• Wymiar pracy: PełenZakres obowiązków• -montaz instalacji hydraulicznych w obiektach przemyslowych• -montaz instalacji hydraulicznych w obiektach handlowych i mieszkaniowychWymagania• -kwalifikacje w zawodzie hydraulika wraz z doswiadczeniem• -dobra lub komunikatywna znajomosc jezyka niemieckiego.Oferujemy• -dlugoterminowy kontrakt• -atrakcyjne wynagrodzenie z mozliwoscia podwyzki• -diety za kazdy przepracowany dzien pracy ( i wyplacane cotygodniowo)• -mozliwe nadgodziny• -niemiecka Umowe o Prace, na niemieckich warunkach• -wynagrodzenie platne miesiecznie na konto pracownika• -zakwaterowanie zoorganizowane przez pracodawceWynagrodzenie -wynagrodzenie w wysokosci 10, 50 – 11, 23 euro za godzine brutto, -diety w wysokosci 40, 00 – 60, 00 euro netto za dzień pracy -dodatek urlopowy i świąteczny po okresie probnym trwajacy pol roku, -cotygodniowo wypłacane zaliczki ( jesli Pan wyrazi chec), -niemiecką umowę o pracę w dwoch wariantach ( na czas nieokreslony i wtedy Pan musi samodzielnie w Urzedzie Skarbowym zalatwic klase podatkowa lub na czas okreslony tj. pol roku i wtedy nasza firma zalatwi za Pana wszystkie formalnosci) -pomoc w wyrobieniu Niemieckiego nr NIP ( w przypdaku umowy na pol roku), -niemieckie świadczenia socjalne (składki rentowe, ubezpieczenie zdrowotne), -niemiecki zasiłek rodzinny, -pomoc w organizacji zakwaterowania, -możliwość pracy w zespołach, -niemieckie świadectwo pracy Jesli jest Pan zainteresowany rozmowa prosze o przeslanie aktualnego CV wraz z dokumentami jakie Pan posiada. Skontaktujemy sie z Panem telefonicznie.
Köln, Düsseldorf, Wuppertal, Bonn (Niemcy)