DEKRA Certification Sp. z o.o. jest częścią międzynarodowego koncernu DEKRA SE z siedzibą w Stuttgarcie - światowego lidera w dziedzinie usług dla przemysłu, certyfikacji systemów zarządzania (normy ISO), badań wyrobów, odbiorów technicznych, rzeczoznawstwa, nadzorów inwestycyjnych i rozwoju personelu. DEKRA Certification w Polsce, z centralą we Wrocławiu, oddziałami w Warszawie, Krakowie, Poznaniu, Toruniu i Szczecinie tworzy zespół 250 specjalistów. Obecna na rynku od 2001 roku jest bezstronną i niezależną w decyzjach jednostką certyfikacyjną zajmującą czołową pozycję na polskim rynku certyfikacji.   W związku z dynamicznym rozwojem naszej firmy, poszukujemy osoby na stanowisko :   Sekretarka / asystentka biura   Numer referencyjny: Sek/WRO/jobs.pl Miejsce pracy: Wrocław (dolnośląskie)       Opis stanowiska: obsługa klienta obsługa korespondencji wychodzącej i przychodzącej ; przyjmowanie kurierów przyjmowanie gości odbieranie i przekierowywanie telefonów administracja i koordynacja obiegu dokumentów( dbanie o prawidłowy obieg informacji i dokumentów w firmie) organizacja spotkań i podróży służbowych pracowników zamawianie taksówek/ hoteli zakupy biurowe/ realizacja zamówień pracowników wsparcie działów firmy w bieżących projektach i zadaniach skanowanie, archiwizowanie, inne prace biurowe Wymagania: wykształcenie min. średnie znajomość języka angielskiego na poziomie średniozaawansowanym doświadczenie na stanowisku sekretarki/ asystentki zarządu min. 5 lat dobra organizacja pracy znajomość obsługi komputera i urządzeń biurowych dobra znajomość pakietu Office umiejętność pracy w zespole komunikatywność i  otwartość umiejętność szukania rozwiązań samodzielność, dokładność́, sumienność́ realizacji zadań́ Oferujemy: umowa  o pracę praca od poniedziałku do piątku pakiet medyczny / benefit możliwość rozwoju zawodowego pracę w stabilnej organizacji, w młodym i kreatywnym zespole Osoby zainteresowane spełniające wymienione kryteria, prosimy o przesłanie CV.   Zastrzegamy sobie prawo kontaktu tylko z wybranymi osobami.   Administratorem dobrowolnie podanych danych osobowych jest DEKRA Certification Sp. z o.o. z siedzibą we Wrocławiu, Pl. Solny 20, 50-063 Wrocław. Informujemy, że kandydatowi przysługuje prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz do ich poprawiania lub usunięcia.
Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
22 grudnia 2016
Obowiązki:  kompleksowa obsługa administracyjna biura prowadzenie kalendarza spotkań, obsługa telefoniczna obsługa spotkań zarządzanie korespondencją przychodzącą i wychodzącą organizacja podróży krajowych i zagranicznych planowanie i realizacja zaopatrzenia administracyjno – biurowego samodzielna realizacja bieżących zadań zleconych Wymagania: swobodne posługiwanie się j. angielskim w mowie i piśmie doświadczenie na podobnym stanowisku min. 1 rok bardzo dobra znajomość pakietu MS Office oraz obsługi urządzeń biurowych samodzielność i doskonała organizacja pracy własnej wielozadaniowość i umiejętność zarządzania czasem umiejętność radzenia sobie w sytuacjach stresowych Oferujemy: praca w prężnie działającej firmie logistycznej w Swarzędzu/Jasin możliwość rozwoju i zdobycia nowego doświadczenia praca I zmianowa, od poniedziałku do piątku atrakcyjne warunki finansowe
Swarzędz, Poznań (wielkopolskie)