Dla naszego Klienta - renomowanej firmy produkcyjnej z Rybnika - poszukujemy kandydatów na stanowisko:   Sekretarka / Asystentka Biura Nr ref. S/17 Miejsce pracy: Rybnik     Opis stanowiska: Prowadzenie sekretariatu i obsługa administracyjna biura, Czynności administracyjne (sprawny obieg dokumentów, prowadzenie korespondencji), Pomoc kadrze managerskiej w czynnościach organizacyjnych (spotkania, podróże, itp.) Drobne tłumaczenia, Przyjmowanie telefonów, łączenie rozmów, Obsługa gości firmy. Wymagania: Wykształcenie min. średnie preferowane wyższe, Min. 2 letnie doświadczenie na podobnym stanowisku, Bardzo dobra znajomość j. angielskiego, Dobra znajomość pakietu MS Office, Wysoka kultura osobista, miła aparycja i usposobienie, Uczciwość, pracowitość, identyfikowanie się z pracodawcą, lojalność, Bardzo dobra organizacja pracy, dokładność, Samodzielność, Entuzjazm, pozytywne nastawienie do pracy i zaangażowanie. Oferujemy: ciekawą pracę w renomowanej firmie, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość rozwoju zawodowego, stabilne warunki zatrudnienia.
Rybnik, Żory, Mikołów, Ruda Śląska (pomorskie)
20 marca 2017
Osoba zatrudniona na tym stanowisko będzie odpowiedzialna m.in. za: wsparcie organizacyjne oraz administracyjne Zarządu koordynację spotkań zewnętrznych oraz wewnętrznych Zarządu  nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów współpracę z działami firmy czynności wynikające z bieżącej działalności firmy zlecone przez Prezesa Zarządu Oczekujemy: doświadczenie na podobnym stanowisku umiejętność poprawnego redagowania tekstów oraz prowadzenia korespondencji formalnej umiejętność zastosowania w praktyce pakietu MS Office, bardzo dobra organizacja pracy własnej, rzetelność, sumienność   wysokie umiejętności interpersonalne oraz wysoka kultura osobista umiejętność pracy pod presją czasu samodzielność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole prawo jazdy kategorii B Oferujemy: umowę o pracę atrakcyjne warunki zatrudnienia możliwość rozwoju zawodowego w firmie o stabilnej pozycji na rynku
Gliwice (śląskie)