Poszukujemy pracownika na stanowisko SEKRETARKA/ASYSTENTKA ZARZĄDU Wymagania:• 5-letnie doświadczenie na podobnym stanowisku • Biegła znajomość pakietu Office, w tym programu Excel oraz programów bazodanowych• Wykształcenie minimum średnie, preferowane wyższe• Odpowiedzialność, kreatywność, zaangażowanie, terminowość• Zdolności organizacyjneObowiązki:• Bieżąca obsługa sekretariatu Fundacji• Administrowanie bazami danych Fundacji• Współudział w akcjach charytatywnych• Nadzór nad obsługą administracyjną akcji charytatywnych, w tym zbiórek publicznych, przygotowywaniem sprawozdań i harmonogramów Oferujemy:• Pracę w kameralnym zespole, w doskonałej atmosferze • Możliwość rozwoju zawodowego i długoterminowej współpracy
Gdańsk, Gdynia (pomorskie)
18 kwietnia 2017
Osoba zatrudniona na tym stanowisko będzie odpowiedzialna m.in. za: wsparcie organizacyjne oraz administracyjne Zarządu koordynację spotkań zewnętrznych oraz wewnętrznych Zarządu  nadzór nad prawidłowym obiegiem dokumentów współpracę z działami firmy czynności wynikające z bieżącej działalności firmy zlecone przez Prezesa Zarządu Oczekujemy: doświadczenie na podobnym stanowisku umiejętność poprawnego redagowania tekstów oraz prowadzenia korespondencji formalnej umiejętność zastosowania w praktyce pakietu MS Office, bardzo dobra organizacja pracy własnej, rzetelność, sumienność   wysokie umiejętności interpersonalne oraz wysoka kultura osobista umiejętność pracy pod presją czasu samodzielność w działaniu oraz umiejętność pracy w zespole prawo jazdy kategorii B Oferujemy: umowę o pracę atrakcyjne warunki zatrudnienia możliwość rozwoju zawodowego w firmie o stabilnej pozycji na rynku
Gliwice (śląskie)