20 kwietnia 2018
Piening poszukuje fachowców z Polski, którzy łączą swoją przyszłość z długoletnim zatrudnieniem w Niemczech u uczciwego pracodawcy.   Jesteś elektrykiem / elektromonterem / hydraulikiem / spawaczem / operatorem CNC? Chcesz pracować w Niemczech? Ale nie znasz niemieckiego?   To nie problem !   Z nami nauczysz się bezpłatnie niemieckiego w ciągu 4 tygodni, a następnie otrzymasz długoletnią pracę w naszej firmie!    Od kwietnia 2018 roku organizujemy intensywne i darmowekursy niemieckiego w Polsce.   Po ukończeniu kursu masz 100% gwarancje, że zostaniesz zatrudniony w naszej firmie. Umowę o pracę, podpiszesz z nami już na początku kursu.   Koszt kursu i zakwaterowania zostanie w pełni przez nas opłacony. Po ukonczeniu szkolenia otrzymasz także bon szkoleniowy w wysokości: 400€ !    Jesteś zainteresowany lub masz jakieś pytania ?  W najbliższym czasie będziemy w Twojej okolicy !  24.04.2018 -Warszawa 25.04.2018 - Łódź 26.04.2018 -Toruń i Białystok 15.05.2018 - Lublin 16.05.2018 –Nowy Sącz 17.05.2018 –Kraków   Od czego zacząć z nami współpracę? To bardzo proste! Wyślij nam swoje CV a zaprosimy Cię na spotkanie z nami.   Więcej szczegółów na temat szkolenia:  • Czas trwania kursu językowego: 4 tygodnie (8 godzin dziennie) • Bezpłatne posiłki podczas szkolenia • Darmowe zakwaterowanie (jeśli Twoje miejsce zamieszkania jest oddalone od miejsca kursu) • Bon szkoleniowy: 400 EUR • Gwarancja zatrudnienia!   Więcej szczegółów na temat pracy:  • Stała niemiecka umowa o pracę- umowa zostanie podpisana przed rozpoczęciem szkolenia • Atrakcyjne wynagrodzenie 11,83 EUR brutto + dieta 40 EUR • Promocja rozwoju zawodowego, a tym samym promocja Twojego potencjału zarobkowego-w ten sposób możesz otrzymac na godzinę nawet do 18.00 EUR • Dodatek do nadgodzin + 25% • Dbamy o wszystkie sprawy organizacyjne dla Ciebie • Organizacja ubezpieczenia zdrowotnego, zeznanie podatkowe • Organizacja zakwaterowania w Niemczech • Odzież robocza i profesjonalne narzędzia-gratis! • Organizacja Kindergeld  itp.  Zainteresowane osoby prosimy o przeslanie aktualnego CV.
Stuttgart, Monachium, Heilbronn, Kolonia, Hannover, Schorndorf (Niemcy)
Piening poszukuje fachowców z Polski, którzy łączą swoją przyszłość z długoletnim zatrudnieniem w Niemczech u uczciwego pracodawcy.   Jesteś elektrykiem/elektromonterem ? Chcesz pracować w Niemczech? Ale nie znasz niemieckiego?   To nie problem !   Z nami nauczysz się bezpłatnie niemieckiego w ciągu 4 tygodni, a następnie otrzymasz długoletnią pracę w naszej firmie!   Oferta dotyczy także zawodów:  Hydraulik, Spawacz, Operator CNC   Od kwietnia 2018 roku organizujemy intensywne i darmowekursy niemieckiego w Polsce.   Po ukończeniu kursu masz 100% gwarancje, że zostaniesz zatrudniony w naszej firmie. Umowę o pracę, podpiszesz z nami już na początku kursu.   Koszt kursu i zakwaterowania zostanie w pełni przez nas opłacony. Po ukonczeniu szkolenia otrzymasz także bon szkoleniowy w wysokości: 400€ !    Jesteś zainteresowany lub masz jakieś pytania ?  W najbliższym czasie będziemy w Twojej okolicy !  24.04.2018 -Warszawa 25.04.2018 - Łódź 26.04.2018 -Toruń i Białystok 15.05.2018 - Lublin 16.05.2018 –Nowy Sącz 17.05.2018 –Kraków   Od czego zacząć z nami współpracę? To bardzo proste! Wyślij nam swoje CV a zaprosimy Cię na spotkanie z nami.   Więcej szczegółów na temat szkolenia:  • Czas trwania kursu językowego: 4 tygodnie (8 godzin dziennie) • Bezpłatne posiłki podczas szkolenia • Darmowe zakwaterowanie (jeśli Twoje miejsce zamieszkania jest oddalone od miejsca kursu) • Bon szkoleniowy: 400 EUR • Gwarancja zatrudnienia!   Więcej szczegółów na temat pracy:  • Stała niemiecka umowa o pracę- umowa zostanie podpisana przed rozpoczęciem szkolenia • Atrakcyjne wynagrodzenie 11,83 EUR brutto + dieta 40 EUR • Promocja rozwoju zawodowego, a tym samym promocja Twojego potencjału zarobkowego-w ten sposób możesz otrzymac na godzinę nawet do 18.00 EUR • Dodatek do nadgodzin + 25% • Dbamy o wszystkie sprawy organizacyjne dla Ciebie • Organizacja ubezpieczenia zdrowotnego, zeznanie podatkowe • Organizacja zakwaterowania w Niemczech • Odzież robocza i profesjonalne narzędzia-gratis! • Organizacja Kindergeld  itp.  Zainteresowane osoby prosimy o przeslanie aktualnego CV.
20 kwietnia 2018
Firma AMS Personalservice GmbH dziala juz od 1996 roku na terenie calych Niemiec. Wyrozniamy sie profesionalnym podejsciem do klienta jak i do naszych pracownikow. Nasze zlecenia sa dlugoterminowe, dobrane do potrzeb klienta i zgodne z umiejetnosciami pracownikow. Pracujemy w nastepujacych zawodach: spawacz, slusarz, hydraulik, elektryk, operatorzy CNC. Obecnie poszukujemy kandydatow na stanowisko:                                                                          Tokarz, frezer konwencjonalny     Liczba miejsc: 1 Miejsce pracy: Memmingen   Wymagania: - doswiadczenie zawodowe, samodzielnosc - komunikatywna znajomosc j. niemieckiego - punktualnosc oraz zaangazowanie w pracy - mile widziane prawo jazdy oraz samochod   Oferujemy: - stala niemiecka umowe o prace - ubezpieczenie socjalne oraz zdrowotne - platny urlop - diety netto od 6,50 €/h - dodatki do urlopu oraz premie swiateczne - bezplatna odziez robocza - mozliwosc zaliczki juz po pierwszym przepracowanym tygodniu - pomoc w zalatwieniu zakwaterowania       Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie aplikacji (mile widziane aktualne zdjęcie) Prosimy o dołączenie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, tekst jednolity: Dz. U. z 2002 r., Nr 101, poz. 926 z późn. zm.  Zastrzegamy sobie prawo do kontaktowania sie z wybranymi kandydatami.
Memmingen (Niemcy)