7 stycznia 2019
Firma EURO LABORA SP.J. (o nr certyfikatu: 14601) dla swojego austriackiego klienta poszukuje specjalistów na stanowisko: Spawacz TIG Miejsce pracy: Austria Zakres obowiązków:- wszelkie prace spawalnicze metodą TIG Oferujemy:- austriackie warunki zatrudnienia- pełny pakiet socjalny- zakwaterowanie Wymagania:- komunikatywna znajomość języka niemieckiego- aktualny certyfikat spawalniczy- doświadczenie na w/w stanowisku- samochód (dojazd w zakresie pracownika)
Linz (Austria)
7 stycznia 2019
Specjalizujemy się w rekrutacji i organizacji zatrudnienia na rynku krajowym oraz na rynkach zagranicznych, obecnie poszukujemy obywateli Unii Europejskiej do pracy w Niemczech na stanowisku spawacza.   Miejsce pracy: Kiel, Rendsburg, Flensburg   Termin rozpoczęcia pracy: od Stycznia 2019     Zakres obowiązków: Produkcja sekcji okrętowych metodą spawania 135 Praca z rysunkami technicznymi  Załadunek sekcji okrętowych przy użyciu np. żurawi sufitowych   Wymagania: Ważne testy spawalnicze, stemplowane co 6 miesięcy, certyfikat suwnicy - pożądany  Doświadczenie zawodowe minimum 2 lata Język niemiecki na poziomie min. A1 Gotowość do pracy w systemie zmianowym   Oferujemy: Praca na pełen etat  Niemiecka umowa o pracę 35 - 40 godzin w tygodniowo Wynagrodzenie od 13,00 Euro / brutto / godzinę 40 Euro / netto za każdy przepracowany dzień + dodatki branżowe Pracodawca pomaga przy z należeniu zakwaterowania Praca od zaraz     Osoby zainteresowane prosimy o wysyłanie swoich aplikacji na adres mailowy: W treści lub tytule maila proszę podać stanowisko jakiego aplikacja dotyczy.   W razie szczegółowych pytań prosimy o kontakt: +48 571 381 734   Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych (rodo) z dnia 27 kwietnia 2016 r. informuję, iż: - Państwa dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z art. 6 ust. 1 lit. a i b rodo; - odbiorcą Państwa danych osobowych będą podmioty zainteresowane zatrudnieniem osób biorących udział w procesie rekrutacji; - Państwa dane osobowe będą przechowywane do czasu zakończenia rekrutacji; - posiadają Państwo prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (*jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody), którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem; - mają Państwo prawo wniesienia skargi do Prezesa UODO gdy uzna Państwo, iż przetwarzanie danych osobowych Państwa dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.; - podanie przez Państwa danych osobowych jest warunkiem zawarcia umowy. Są Państwo zobowiązani do ich podania a konsekwencją niepodania danych osobowych będzie brak możliwości sfinalizowania procesu rekrutacji.   Prosimy o zawarcie w CV klauzuli: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2016 r., poz. 922)”. Jednocześnie wyrażam zgodę na przetwarzanie przez ogłoszeniodawcę moich danych osobowych na potrzeby przyszłych rekrutacji.
Kiel, Rendsburg, Flensburg (Niemcy)
SPAWACZ MIG-MAG BELGIA OD 15 EUR + NADGODZINY!!! Agencja Pośrednictwa Pracy NEXT s.c. D. Zadrożna A. Pietrzak, poszukuje dla jednego z klientów w Belgii najlepszych kandydatów do pracy w zawodzie:   Spawacz MIG/MAG (Belgia) Praca polega na spawaniu części do ciężarówek i dźwigów typu HDS które są na nich montowane.   Wymagania: Minimum 2 lata doświadczenia jako spawacz MIG/MAG Przynajmniej komunikatywna znajomość j. angielskiego, niemieckiego lub holenderskiego – warunek konieczny! Mile widziane aktualne certyfikaty spawalnicze (ale nie konieczne) Umiejętność czytania rysunku technicznego i montowania – warunek konieczny Ogólna znajomość narzędzi warsztatowych oraz otwartość na prace w nadgodzinach. Oferujemy: atrakcyjne wynagrodzenie - 15€/h + nadgodziny w pełni legalne zatrudnienie na podstawie belgijskiej umowy o pracę dodatek wakacyjny (zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii - 15.38% rocznych zarobków brutto) premię roczną (w wysokości 8.15% rocznych zarobków brutto) dodatek rodzinny pozostałe premie, bonusy i inne świadczenia zgodnie z przepisami obowiązującymi w Belgii zorganizowanie wszelkich formalności związanych z zatrudnieniem w Belgii opiekę polskojęzycznych koordynatorów jednorazowy zwrot kosztów przejazdu do Belgii do kwoty 125€ organizacja zakwaterowania: płatne 65€/tydzień za pokój jednoosobowy (pracownik może korzystać z własnego miejsca zakwaterowania) pracę na dłuższy okres czasu ubranie robocze   Zainteresowane osoby prosimy o przesłanie aktualnego CV.   Prosimy o zamieszczenie następującej klauzuli: (tylko aplikacje z właściwą klauzulą będą rozpatrywane)   Niniejszym wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie danych osobowych zawartych w moim CV przez NEXT s.c. Dominika Zadrożna, Aleksandra Pietrzak do potrzeb realizacji procesu rekrutacji oraz przyszłych procesów rekrutacyjnych (zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady UE 2016/679z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych). Wyrażam także zgodę na udostępnianie moich danych osobowych potencjalnym pracodawcom w kraju i za granicą do celów związanych z procesami rekrutacji. Rozumiem, że mogę żądać dostępu do moich danych osobowych, żądać ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, a także przenoszenia danych.   KRAZ nr 18051
Gent (Belgia)