Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za: - samodzielne prowadzenie i koordynacja projektów realizowanych przez firmę, - zarządzanie zespołem inżynierskim oraz projektowym w trakcie realizacji projektu, - planowanie i realizacja strategii działań w ramach danego projektu, - zarządzanie budżetem projektu, - raportowanie dotyczące przebiegu zadań projektowych, stanu zaawansowania projektu w celu zapewnienia zgodności planów z harmonogramem i budżetem inwestycji, - sprawdzanie dokumentacji projektowej pod względem kompletności, prawidłowości i wykonalności, - uczestnictwo w spotkaniach koordynacyjnych, kontrola realizacji dokonanych ustaleń, - tworzenie zapytań ofertowych, kontrola merytoryczna i kosztowa, kalkulacje cenowe, - przygotowanie zleceń i umów, negocjowanie warunków umownych, - koordynowanie projektu z wykonawcami, projektantami, Inspektorami, Inwestorem i organami administracji, - czynne uczestnictwo w poszczególnych fazach przygotowania i realizacji projektu.   Wymagania: - absolwent studiów technicznych (inżynieria lądowa, budownictwo), - zrozumienie procesu budowanego oraz zdolność do samodzielnego realizowania projektów, - zrozumienie płaszczyzny prawnej, ekonomicznej i zarządczej projektów budowlanych, - umiejętność zarządzania zespołem, - ambicja i otwarty umysł by przyjąć wiedzę, - zaangażowanie, - szerokie zdolności analityczne, - znajomość projektów branżowych, - komunikatywna znajomość języka angielskiego
Żyrardów/Warszawa (mazowieckie)
Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:         ·          współudział w prowadzeniu projektów realizowanych przez firmę,         ·          bieżące współnadzorowanie prowadzonych prac, komunikowanie się z wykonawca­mi, projektantami,                                   Inspektorami, Inwestorem i organami administracji w związku z wy­mogami projektu,         ·          uczestnictwo w spotkaniach koordynacyjnych, kontrola realizacji dokonanych usta­leń,         ·          tworzenie zapytań ofertowych, kontrola merytoryczna i kosztowa, kalkulacje ceno­we,         ·          przygotowywanie zleceń i umów, negocjowanie warunków umownych,         ·          przygotowywanie harmonogramów, analizy harmonogramowe, weryfikacje i kontro­la harmonogramów na                             projekcie,         ·          kontrola jakości wykonywanych prac na projekcie   Wymagania:         ·          talent, zdolność, ponadprzeciętność,         ·          absolwent lub student V roku studiów budowlanych (inżynieria lądowa, bu­downictwo, elektryka, sanitarne,                           bądź pokrewne,),         ·          zrozumienie procesu budowlanego         ·          pasja w zakresie wykonywanego zawodu,         ·          ambicja i otwarty umysł by przyjąć wiedzę,         ·          szerokie zdolności analityczne,         ·          znajomość programów branżowych,   Oferujemy:         ·          dzielenie się wiedzą i doświadczeniem bez ograniczeń,         ·          realny wkład w rozwój organizacji właściwy dla dynamicznych firm,         ·          zdobycie cennego doświadczenia przy realizacji największych projektów w Polsce,         ·          zdobycie praktyki niezbędnej do uzyskania uprawnień budowlanych, projektowych i wykonaw­czych,         ·          pracę w młodym zespole profesjonalistów,                    stabilne warunki zatrudnienia
Żyrardów/Warszawa (mazowieckie)